Kayra342727
Hectopat
Windows 11'in Windows 10'dan 2-3 GB daha fazla RAM yediğini duydum, bu da oyunlarda performans düşürüyor. Sizce 16 GB RAM ile Windows 11'e geçmek mantıklı mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bence mantıklı ve artık performans sorununu düzelttiler diye biliyorum hatta %15 daha fazla performans veriyor demişlerdi.Windows 11'in Windows 10'dan 2-3 GB daha fazla RAM yediğini duydum, bu da oyunlarda performans düşürüyor. Sizce 16 GB RAM ile Windows 11'e geçmek mantıklı mı?
Bence zorunluluk değilse 10 da kalmak daha iyi olur.Windows 11'in Windows 10'dan 2-3 GB daha fazla RAM yediğini duydum, bu da oyunlarda performans düşürüyor. Sizce 16 GB RAM ile Windows 11'e geçmek mantıklı mı?
Windows 11'in Windows 10'dan 2-3 GB daha fazla RAM yediğini duydum, bu da oyunlarda performans düşürüyor. Sizce 16 GB RAM ile Windows 11'e geçmek mantıklı mı?
Mantıklı değil en azından şimdilik. Bu Windows 11'in hala tam olarak stabil olmamasından dolayı ama 16 GB RAM yeterli yani. Windows 11 2-3GB fazla da yemiyor yese bile bu güncellemelerden sonra oluşan buglardan dolayı olur. Onlar da çözülür zaten ayrıca oyun performansınız bile artabilir 11 ile. Yalnız 11'in genel stabilite sorunlarından dolayı hala 10 dayım maalesef. Hafif hataları da düzelirse geçmemek için neden yok gibi gözüküyor.
Hala kullanıyor musunMantıklı değil en azından şimdilik. Bu Windows 11'in hala tam olarak stabil olmamasından dolayı ama 16 GB RAM yeterli yani. Windows 11 2-3GB fazla da yemiyor yese bile bu güncellemelerden sonra oluşan buglardan dolayı olur. Onlar da çözülür zaten ayrıca oyun performansınız bile artabilir 11 ile. Yalnız 11'in genel stabilite sorunlarından dolayı hala 10 dayım maalesef. Hafif hataları da düzelirse geçmemek için neden yok gibi gözüküyor.
Windows 11'e geçiş yapmış bulunmaktayım. Şimdilik sorun yok gibi gözüküyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.