jeyanchx Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 196 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #1 Arkadaşlar 2X 8 GB Adata Gammix D30 3200 MHz RAM'e sahibim. 1 dolu 1 boş şeklinde taktım RAM'leri ama tüm oyunlarda ve render işlerinde en fazla 8 GB kullanıyor sebebi nedir? MSConfig ayarlarını da yaptım ama nafile.
Arkadaşlar 2X 8 GB Adata Gammix D30 3200 MHz RAM'e sahibim. 1 dolu 1 boş şeklinde taktım RAM'leri ama tüm oyunlarda ve render işlerinde en fazla 8 GB kullanıyor sebebi nedir? MSConfig ayarlarını da yaptım ama nafile.
KS KS jeyanchx Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 196 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #11 Esdeath.xyz dedi: Oyun ayarlarınız nedir Ultra medium? Genişletmek için tıkla... ultra kullanıyorum Kokona Shiki dedi: Sistem iki modülü de algılıyor mu? Kullanılabilir RAM ne kadar ona bakın. Belki modüllerin birini düzgün oturtturmamış olabilirsiniz. Ama ikisini de algılıyor ve 8 GB kullanıyorsa normal diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... evet ikisini de algılıyor Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz dedi: Oyun ayarlarınız nedir Ultra medium? Genişletmek için tıkla... ultra kullanıyorum Kokona Shiki dedi: Sistem iki modülü de algılıyor mu? Kullanılabilir RAM ne kadar ona bakın. Belki modüllerin birini düzgün oturtturmamış olabilirsiniz. Ama ikisini de algılıyor ve 8 GB kullanıyorsa normal diyebiliriz. Genişletmek için tıkla... evet ikisini de algılıyor
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 16 Kasım 2020 #12 Kemânkeş- dedi: 8 GB'dan fazlasına ihtiyaç duyulmuyor demek ki. Fazla bellek kullanılacak olsa kullanılırdı. Değerleriniz normal gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bencede. Artı 0 Eksi
Kemânkeş- dedi: 8 GB'dan fazlasına ihtiyaç duyulmuyor demek ki. Fazla bellek kullanılacak olsa kullanılırdı. Değerleriniz normal gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Bencede.
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Kasım 2020 #13 Eğer orta ise normale benziyor ama bence biraz sıkıntı yaşıyor olabilir. Render yaparken de 8 GB olduğunu söylemiştiniz. Artı 0 Eksi
Eğer orta ise normale benziyor ama bence biraz sıkıntı yaşıyor olabilir. Render yaparken de 8 GB olduğunu söylemiştiniz.
KS KS jeyanchx Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 196 Çözümler 2 16 Kasım 2020 #14 Esdeath.xyz dedi: Eğer orta ise normale benziyor ama bence biraz sıkıntı yaşıyor olabilir. Render yaparken de 8 GB olduğunu söylemiştiniz. Genişletmek için tıkla... hayır ultra evet renderda 8i geçmiyor 7-8 civarı Artı 0 Eksi
Esdeath.xyz dedi: Eğer orta ise normale benziyor ama bence biraz sıkıntı yaşıyor olabilir. Render yaparken de 8 GB olduğunu söylemiştiniz. Genişletmek için tıkla... hayır ultra evet renderda 8i geçmiyor 7-8 civarı