16 GB RAM vs 32 GB RAM

Bütçe
20.000₺
Photoshop için 32GB ram pek bir avantaj sağlamaz. Video da editliyor musunuz, veya başka programlar kullanıyor musunuz?
Ve aynı anda onlarca layer ile mi çalışıyorsunuz yoksa bir kaç layer üzerinde oynamalar mı yapıyorsunuz.

Photoshop için 32 GB RAM pek bir avantaj sağlamaz. Video da editliyor musunuz, veya başka programlar kullanıyor musunuz?

Evet kullanacağım örneğin davinci resolve, After Effects, Premiere Pro, Camtasia Studio, Cryengine bir de belki blender.
Photoshop için 32GB ram pek bir avantaj sağlamaz. Video da editliyor musunuz, veya başka programlar kullanıyor musunuz?
Ve aynı anda onlarca layer ile mi çalışıyorsunuz yoksa bir kaç layer üzerinde oynamalar mı yapıyorsunuz.

Birkaç Layer Mesela Maksimum 5-6

Evet kullanacağım örneğin davinci resolve, After Effects, Premiere Pro, Camtasia Studio, Cryengine bir de belki blender.

Birkaç Layer Mesela Maksimum 5-6
After Effects vs. 32GB kesinlikle alın. O kadar bütçeyle size en çok avantaj sağlayabilecek şey Ram'dir. 32GB'ın sisteme verildiği kadarının (3-4GB sistem kendine ayırıyor.) hepsini kullanır. Aynı şey diğer programlarınız için de geçerli. Ben sadece photoshop sandım. Yani kesinlikle faydasını görürsünüz.

After Effects vs. 32 GB kesinlikle alın. O kadar bütçeyle size en çok avantaj sağlayabilecek şey RAM'dir. 32 GB'ın sisteme verildiği kadarının (3-4 GB sistem kendine ayırıyor.) hepsini kullanır. Aynı şey diğer programlarınız için de geçerli. Ben sadece Photoshop sandım. Yani kesinlikle faydasını görürsünüz.

Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı