16 GB RAM yeterli mi?

Muroo_48

Hectopat
Daha fazla  
Selam dostlar, toplayacağım sistem için 16 GB RAM almayı planlıyorum, (Windows 11 kullanacağım) mesela Dying Light 2 oynuyorum diyelim. Arkada Spotify, bir tane küçük program (200-400 MB RAM kullansın) ve Chrome'dan 1 - 2 sekme açık olsun (YouTube ve Instagram olsun) yeter mi yoksa daha fazla mı almalıyım? Fikirleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Selam dostlar, toplayacağım sistem için 16 GB RAM almayı planlıyorum, (Windows 11 kullanacağım) mesela Dying Light 2 oynuyorum diyelim. Arkada Spotify, bir tane küçük program (200-400 MB RAM kullansın) ve Chrome'dan 1 - 2 sekme açık olsun (YouTube ve Instagram olsun) yeter mi yoksa daha fazla mı almalıyım? Fikirleriniz için teşekkür ederim.

Bana yetmiyor.

Hocam çok değil 3-4 sene sonra yetmeyecek ve şu an millet 8 GB rama: Ayyyy çok az yağ.
Dedikleri gibi 16 ya da aynı şeyi diyecekler ama şu an yeterli ileride aynı RAM'den alır 32 yaparsınız.

Windows 10 yeni çıktığı zaman boşta 1 gb ram kullanıyordu. Zamanla güncellemelerle birlikte boşta 4 gb ram kullanımına ulaştı. Ben sıfır sistem toplasam 32 gb alırım zamanla Windows 11 ram kullanımı artacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı