Viceee Picopat Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #1 16 GB 2666MHz'lik RAM'im var ekstradan 3200 MHz'lik bir 8 GB RAM taksam performans artar mı? OC olmaz büyük ihtimalle.
16 GB 2666MHz'lik RAM'im var ekstradan 3200 MHz'lik bir 8 GB RAM taksam performans artar mı? OC olmaz büyük ihtimalle.
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 6 Şubat 2022 #2 Dual Channel'i bozarsın performans artmaz aksine düşer. Çok istiyorsan 1 adet daha alıp toplam 4 ram ile Quad channel yapabilirsin.
Dual Channel'i bozarsın performans artmaz aksine düşer. Çok istiyorsan 1 adet daha alıp toplam 4 ram ile Quad channel yapabilirsin.
JeaLeusy Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 973 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #3 16 GB RAM'in tıkandığı bir durum mu oldu?
A adanalı ayhan Decapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 793 Makaleler 1 Yer Gaziosmanpaşa 6 Şubat 2022 #4 JeaLeusy dedi: 16 GB RAM'in tıkandığı bir durum mu oldu? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak.
JeaLeusy dedi: 16 GB RAM'in tıkandığı bir durum mu oldu? Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak.
eseyc Picopat Katılım 3 Şubat 2022 Mesajlar 55 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #5 adanalı ayhan dedi: Bana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak. Genişletmek için tıkla... 4 kullanan ben.
adanalı ayhan dedi: Bana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak. Genişletmek için tıkla... 4 kullanan ben.
ahmetgirgin Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 1.357 Çözümler 8 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Şubat 2022 #6 adanalı ayhan dedi: Dual Channel'i bozarsın performans artmaz aksine düşer. Çok istiyorsan 1 adet daha alıp toplam 4 ram ile Quad channel yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Her anakart da Quad channel desteklemiyor. Yine dual channeldan daha az performans verecektir.
adanalı ayhan dedi: Dual Channel'i bozarsın performans artmaz aksine düşer. Çok istiyorsan 1 adet daha alıp toplam 4 ram ile Quad channel yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Her anakart da Quad channel desteklemiyor. Yine dual channeldan daha az performans verecektir.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 6 Şubat 2022 #7 adanalı ayhan dedi: Dual Channel'i bozarsın performans artmaz aksine düşer. Çok istiyorsan 1 adet daha alıp toplam 4 ram ile Quad channel yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dual Channel olduğunu nereden çıkardınız?
adanalı ayhan dedi: Dual Channel'i bozarsın performans artmaz aksine düşer. Çok istiyorsan 1 adet daha alıp toplam 4 ram ile Quad channel yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Dual Channel olduğunu nereden çıkardınız?
JeaLeusy Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 973 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #8 adanalı ayhan dedi: Bana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak. Genişletmek için tıkla... Ben 32 GB kullanıyorum 4k 144 hz sistemim olduğu için. Arkadaş buna neden gerek duydu onu merak ettim
adanalı ayhan dedi: Bana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak. Genişletmek için tıkla... Ben 32 GB kullanıyorum 4k 144 hz sistemim olduğu için. Arkadaş buna neden gerek duydu onu merak ettim
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 6 Şubat 2022 #9 JeaLeusy dedi: Ben 32 GB kullanıyorum 4K 144 Hz sistemim olduğu için. Arkadaş buna neden gerek duydu onu merak ettim Genişletmek için tıkla... Gerek duymuş ki yükseltmek istemiş, bunu burada sormanız çok saçma.
JeaLeusy dedi: Ben 32 GB kullanıyorum 4K 144 Hz sistemim olduğu için. Arkadaş buna neden gerek duydu onu merak ettim Genişletmek için tıkla... Gerek duymuş ki yükseltmek istemiş, bunu burada sormanız çok saçma.
JeaLeusy Megapat Katılım 14 Haziran 2016 Mesajlar 973 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2022 #10 Sosyal Kullanıcısı dedi: Gerek duymuş ki yükseltmek istemiş, bunu burada sormanız çok saçma. Genişletmek için tıkla... Ne alaka belki oyundaki takılma sorunu için raminin yetmediğini sanıyor belki başka bir durum var ne saçmalıyorsun. Forum burası soracağız tabii ki neden 16 GB RAM'in yanına 8 GB eklemeye çalışıyor.
Sosyal Kullanıcısı dedi: Gerek duymuş ki yükseltmek istemiş, bunu burada sormanız çok saçma. Genişletmek için tıkla... Ne alaka belki oyundaki takılma sorunu için raminin yetmediğini sanıyor belki başka bir durum var ne saçmalıyorsun. Forum burası soracağız tabii ki neden 16 GB RAM'in yanına 8 GB eklemeye çalışıyor.