Bana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak.16 GB RAM'in tıkandığı bir durum mu oldu?
4 kullanan ben.Bana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak.
Her anakart da Quad channel desteklemiyor. Yine dual channeldan daha az performans verecektir.Dual Channel'i bozarsın performans artmaz aksine düşer. Çok istiyorsan 1 adet daha alıp toplam 4 ram ile Quad channel yapabilirsin.
Dual Channel olduğunu nereden çıkardınız?Dual Channel'i bozarsın performans artmaz aksine düşer. Çok istiyorsan 1 adet daha alıp toplam 4 ram ile Quad channel yapabilirsin.
Ben 32 GB kullanıyorum 4k 144 hz sistemim olduğu için. Arkadaş buna neden gerek duydu onu merak ettimBana kalırsa önümüzde ki bir kaç sene içersinde 16 GB bile yetersiz kalıcak.
Ben 32 GB kullanıyorum 4K 144 Hz sistemim olduğu için. Arkadaş buna neden gerek duydu onu merak ettim
Gerek duymuş ki yükseltmek istemiş, bunu burada sormanız çok saçma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.