16 GB RAM'li Android TV box önerisi

Bence takılma 4GB ram diye, sen 16 GB ram ile ne yapmayı planlıyorsun?
BIlgisayar gibi kullanmayı planlıyor sanırım da Samsung zaten biçilmiş kaftan bunun için. Type-c hub ile monitör, klavye ve mouse kullanılabilir, masaüstü ortamı sağlanır. Bluetooth klavye, mouse da olur farketmez. Type-c hub yerine sadece type-c to hdmi kablolar da var.

Ama bana biraz sinirlendi o yüzden önerimi yapsa bile kör rolü yapıyor sanırım. Bu kadar güçlü bir cihaz ayrıca TV Box'ta olmaz. Hangi TV Box 16 GB Ram koysa bile snapdragon gen 2 koyar. Ya da bir ihtimal hayali konu, sınırsız param olsaydı modunda hayal kuruyor. Ben de çocukken Sinerji gibi sitelere girip sepete bilgisayar parçası atıp nasıl olurdu diye düşlerdim. Bilgisayarı almıyor, tableti almıyor TV BOX alıp bilgisayar gibi kullanacak. Düpedüz gerizekalılık, hayali fantezi veya parayı savurma olur. 3'ünden hangisi?

Black friday
Size sinirlenmedim, sadece üslubunuzu sert yargılayıcı biçimde algıladım üzgünüm sert bir cevap verdim.
Sizden çok özür diliyorum verdiğim cevap için
16 gb lık modelleri bugün bulamadım 8gb lık modeller vardı.Eki Görüntüle 2030395

Black Friday indirimlerinde belki indirimli bir ürüne denk gelirim diye hala bekliyorum.

Bu Nokia bu cihazı katlarda köşeye koyar. Bu tür çin mallarını kıyaslayamazsın bile. Kullananların yorumlarını biraz okudumda parana yazık. Destek sıfır bu tür ürünlerde. Seçim senin.

Anladım, ben sadece medya akışına sahip bir cihaz aramıyorum.
Ürünün satıldığı yer ürünün menşeyini göstermiyor.
Amazon.com.tr den bir örnek

Neden çöp.
Yani gibi sorunları var.
Kıyaslama varsa neye göre.

2020 yılında piyasaya sürülen ve o zamanın giriş seviyesinde bir yongası, 2024 yılına giriyoruz ve pazardan alacağın patates daha fazla işlem yapar.

Rockchip zaten ne kadar stabil tartışılır, bilgisayar gibi kullanmak istiyorsun ya sen o işi unut.

Bilgisayar gibi kullanmak değilde çoğu android oyunu giderek daha fazla ram bellek, rom bellek istiyor daha güçlü işlem gücü istiyor.
Her sene trendi yakalamaya çalışmaktansa uzun süre trendin kurbanı olmayacak bir şey için uğraşıyorum.
Zaten bilgisayarım var, HDMI ile TV'ye bağlı.
Bluestack android emülatörü ile istediğinim android uygulamasını ve oyunu kullanıyorum.
Burada amaç aracı (sanal makine) kullanmadan direk bir android cihaz kullanmak.
Açıkcası şuana kadar tüm araştırmalarımdan edindiğim sonuç telefonların çok daha güçlü seçeneklere sahip olduklarıdır.
Zaten bu tür bilgi ve yorumlar olmadan körleme almaya niyetim yok.

Android bir başka deyişle Linux türevi PC'ler zamanla daha fazla rağbet görecek gibi.

Son düzenleme:
Abi tamam işte al Samsung Tab S9 rahatına bak diyorum. Hem hangi Tv BOX bırak 5 seneyi 2 sene güncelleme alır o bile muamma. Senin isteğinin zaten Samsung özelinde çözümü var diyorum, Tv BOX tek opsiyon değil. Üstelik senin istediğin kullanıma uygun tasarlanmadığından hem işlemcide hem de Ram'de hiçbir cihaza o kadar üst seçenekler koymuyorlar çünkü gereği yok. Alt tarafı Netflix'e gireceği düşünülerek tasarlanıyor. Bu ram mevzusunu gereğinden çok takmışssın da o Aliexpress'teki dandik şeylere hadi 16 GB ram koydular da milattan önce işlemcileri var onların.

Linux ise hayatımızda zaten 30 küsür senedir var. İsterseniz bilgisayara 2. disk alıp ona da kurarsınız Linux'u. Windows ise senelerin tekeli, o yüzden tüm geliştirmeler ve optimizasyonlar Windows için yapılmış. Senelerin emeği var yani Windows'ta. Android ve mobil oyun sektörü ise mukayese edilemez masaüstü tabanıyla. Zaten Android ile masaüstü Linux'u da işlemci mimari farkından dolayı aynı şeyler değil. Sizinki gereksiz bir heves olmuş, masaüstü alıp geçin. Eğer gelecekte buna evrileceğine inanıyorsanız zaten o zaman alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…