16 GB RAM'li Android TV box önerisi

Abi tamam işte al Samsung Tab S9 rahatına bak diyorum. Hem hangi Tv BOX bırak 5 seneyi 2 sene güncelleme alır o bile muamma. Senin isteğinin zaten Samsung özelinde çözümü var diyorum, Tv BOX tek opsiyon değil. Üstelik senin istediğin kullanıma uygun tasarlanmadığından hem işlemcide hem de Ram'de hiçbir cihaza o kadar üst seçenekler koymuyorlar çünkü gereği yok. Alt tarafı Netflix'e gireceği düşünülerek tasarlanıyor. Bu ram mevzusunu gereğinden çok takmışssın da o Aliexpress'teki dandik şeylere hadi 16 GB ram koydular da milattan önce işlemcileri var onların.

Linux ise hayatımızda zaten 30 küsür senedir var. İsterseniz bilgisayara 2. disk alıp ona da kurarsınız Linux'u. Windows ise senelerin tekeli, o yüzden tüm geliştirmeler ve optimizasyonlar Windows için yapılmış. Senelerin emeği var yani Windows'ta. Android ve mobil oyun sektörü ise mukayese edilemez masaüstü tabanıyla. Zaten Android ile masaüstü Linux'u da işlemci mimari farkından dolayı aynı şeyler değil. Sizinki gereksiz bir heves olmuş, masaüstü alıp geçin. Eğer gelecekte buna evrileceğine inanıyorsanız zaten o zaman alırsınız.
Netflix lisanslı seyredemezsin benim bildiğim? Yani çözünürlük düşük olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı