BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #1 Nasıl düzeltebilirim?
I imgenius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2017 Mesajlar 2.567 Makaleler 1 Çözümler 6 15 Aralık 2024 #51 BlueAim dedi: Bir tane RAM vardı zaten bugün yeni 8'lik aldım markasını bilmiyorum eski RAM 3200 MHz idi bu da 3200 MHz. Genişletmek için tıkla... Birebir aynı model olmadığında her türlü çalışmama ihtimali var uyumlu olarak. Muhtemelen bozuk parça yok uyumsuzluk var. Artı 0 Eksi
BlueAim dedi: Bir tane RAM vardı zaten bugün yeni 8'lik aldım markasını bilmiyorum eski RAM 3200 MHz idi bu da 3200 MHz. Genişletmek için tıkla... Birebir aynı model olmadığında her türlü çalışmama ihtimali var uyumlu olarak. Muhtemelen bozuk parça yok uyumsuzluk var.
KS KS BlueAim Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 983 Makaleler 3 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Aralık 2024 #52 imgenius dedi: Birebir aynı model olmadığında her türlü çalışmama ihtimali var uyumlu olarak. Muhtemelen bozuk parça yok uyumsuzluk var. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam aldığım yere geri götüreceğim. Artı 0 Eksi
imgenius dedi: Birebir aynı model olmadığında her türlü çalışmama ihtimali var uyumlu olarak. Muhtemelen bozuk parça yok uyumsuzluk var. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam aldığım yere geri götüreceğim.