Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2022 #31 huseyinnakispro dedi: Bu sömestr tatilini Full 7 saat bilgisayar başında geçireceğim. Bilgisayar başında yemek yemeyeceğim. En fazla kaç kilo alırım? Vücut kitle indeksi: 23kg / metrekare Bazal metabolizma hızınız 1667 kalori. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yediğinize bağlı.
huseyinnakispro dedi: Bu sömestr tatilini Full 7 saat bilgisayar başında geçireceğim. Bilgisayar başında yemek yemeyeceğim. En fazla kaç kilo alırım? Vücut kitle indeksi: 23kg / metrekare Bazal metabolizma hızınız 1667 kalori. Genişletmek için tıkla... Ne kadar yediğinize bağlı.
huseyinnakispro Picopat Katılım 12 Aralık 2021 Mesajlar 150 24 Ocak 2022 #32 yapiz dedi: Ne kadar yediğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Genelde yemek saatlerinde en az 2 tabak yiyorum. Eğer evde cips falanda varsa atıştırıyorum.
yapiz dedi: Ne kadar yediğinize bağlı. Genişletmek için tıkla... Genelde yemek saatlerinde en az 2 tabak yiyorum. Eğer evde cips falanda varsa atıştırıyorum.