7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #21 TersDönenGaplumbağa dedi: Tamam dilekçeyi ne diye hazırlayayım ne yazayım yani? Genişletmek için tıkla... Chatgpt'den yardım alabilirsin.
TersDönenGaplumbağa dedi: Tamam dilekçeyi ne diye hazırlayayım ne yazayım yani? Genişletmek için tıkla... Chatgpt'den yardım alabilirsin.
T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #22 770862 dedi: ChatGPT'den yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Velinin ağzından mı yoksa kendi ağzımdan mı yazdırayım peki?
770862 dedi: ChatGPT'den yardım alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Velinin ağzından mı yoksa kendi ağzımdan mı yazdırayım peki?
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #23 TersDönenGaplumbağa dedi: Velinin ağzından mı yoksa kendi ağzımdan mı yazdırayım peki? Genişletmek için tıkla... Velinin ağzından yazdırılması gerek. Aksi takdirde öğrencinin beyanı dikkate alınmaz genellikle.
TersDönenGaplumbağa dedi: Velinin ağzından mı yoksa kendi ağzımdan mı yazdırayım peki? Genişletmek için tıkla... Velinin ağzından yazdırılması gerek. Aksi takdirde öğrencinin beyanı dikkate alınmaz genellikle.
T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #24 770862 dedi: Velinin ağzından yazdırılması gerek. Aksi takdirde öğrencinin beyanı dikkate alınmaz genellikle. Genişletmek için tıkla... Umarım silerler 180 günün 10 gün yüzünden gitmesini istemiyorum.
770862 dedi: Velinin ağzından yazdırılması gerek. Aksi takdirde öğrencinin beyanı dikkate alınmaz genellikle. Genişletmek için tıkla... Umarım silerler 180 günün 10 gün yüzünden gitmesini istemiyorum.
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #25 TersDönenGaplumbağa dedi: Umarım silerler 180 günün 10 gün yüzünden gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Silinmez, izinliye geçirilir.
TersDönenGaplumbağa dedi: Umarım silerler 180 günün 10 gün yüzünden gitmesini istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Silinmez, izinliye geçirilir.
T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #26 770862 dedi: Silinmez, izinliye geçirilir. Genişletmek için tıkla... Yeter ki geçirilsin çünkü önceki dönemden kalma. Ve bu yüzden kalmak istemiyorum önemli bir mesele oluyor gidemiyoruz okula. TersDönenGaplumbağa dedi: Yeter ki geçirilsin çünkü önceki dönemden kalma. Ve bu yüzden kalmak istemiyorum önemli bir mesele oluyor gidemiyoruz okula. Genişletmek için tıkla... 770862 dedi: Silinmez, izinliye geçirilir. Genişletmek için tıkla... Peki direk MEB'im arasam velim konuşsa sorunumu çözebililer mi? Çok soru sorudum sana da kusura bakma Son düzenleme: 1 Haziran 2024
770862 dedi: Silinmez, izinliye geçirilir. Genişletmek için tıkla... Yeter ki geçirilsin çünkü önceki dönemden kalma. Ve bu yüzden kalmak istemiyorum önemli bir mesele oluyor gidemiyoruz okula. TersDönenGaplumbağa dedi: Yeter ki geçirilsin çünkü önceki dönemden kalma. Ve bu yüzden kalmak istemiyorum önemli bir mesele oluyor gidemiyoruz okula. Genişletmek için tıkla... 770862 dedi: Silinmez, izinliye geçirilir. Genişletmek için tıkla... Peki direk MEB'im arasam velim konuşsa sorunumu çözebililer mi? Çok soru sorudum sana da kusura bakma
7 770862 Picopat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 717 Çözümler 9 1 Haziran 2024 #27 TersDönenGaplumbağa dedi: Yeter ki geçirilsin çünkü önceki dönemden kalma. Ve bu yüzden kalmak istemiyorum önemli bir mesele oluyor gidemiyoruz okula. Peki direk MEB'im arasam velim konuşsa sorunumu çözebililer mi? Çok soru sorudum sana da kusura bakma Genişletmek için tıkla... MEB'i niye devreye sokuyorsun? Belgede sahtecilik talebi istediğin için ceza bile yersin.
TersDönenGaplumbağa dedi: Yeter ki geçirilsin çünkü önceki dönemden kalma. Ve bu yüzden kalmak istemiyorum önemli bir mesele oluyor gidemiyoruz okula. Peki direk MEB'im arasam velim konuşsa sorunumu çözebililer mi? Çok soru sorudum sana da kusura bakma Genişletmek için tıkla... MEB'i niye devreye sokuyorsun? Belgede sahtecilik talebi istediğin için ceza bile yersin.
T TersDönenGaplumbağa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 295 Çözümler 1 1 Haziran 2024 #28 770862 dedi: MEB'i niye devreye sokuyorsun? Belgede sahtecilik talebi istediğin için ceza bile yersin. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun
770862 dedi: MEB'i niye devreye sokuyorsun? Belgede sahtecilik talebi istediğin için ceza bile yersin. Genişletmek için tıkla... Doğru söylüyorsun