Chatgpt'den yardım alabilirsin.Tamam dilekçeyi ne diye hazırlayayım ne yazayım yani?
Chatgpt'den yardım alabilirsin.Tamam dilekçeyi ne diye hazırlayayım ne yazayım yani?
ChatGPT'den yardım alabilirsin.
Velinin ağzından yazdırılması gerek. Aksi takdirde öğrencinin beyanı dikkate alınmaz genellikle.Velinin ağzından mı yoksa kendi ağzımdan mı yazdırayım peki?
Velinin ağzından yazdırılması gerek. Aksi takdirde öğrencinin beyanı dikkate alınmaz genellikle.
Silinmez, izinliye geçirilir.Umarım silerler 180 günün 10 gün yüzünden gitmesini istemiyorum.
Silinmez, izinliye geçirilir.
Yeter ki geçirilsin çünkü önceki dönemden kalma. Ve bu yüzden kalmak istemiyorum önemli bir mesele oluyor gidemiyoruz okula.
Silinmez, izinliye geçirilir.
MEB'i niye devreye sokuyorsun? Belgede sahtecilik talebi istediğin için ceza bile yersin.Yeter ki geçirilsin çünkü önceki dönemden kalma. Ve bu yüzden kalmak istemiyorum önemli bir mesele oluyor gidemiyoruz okula.
Peki direk MEB'im arasam velim konuşsa sorunumu çözebililer mi? Çok soru sorudum sana da kusura bakma
MEB'i niye devreye sokuyorsun? Belgede sahtecilik talebi istediğin için ceza bile yersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.