16 Haneli Kod Oluşturma Programı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

RizelyFaruk

Decapat
Bana sistematik bir şekilde çalışan 16 haneli harfli rakamlı bir kod oluşturma yazılımı lazım. XXXX-XXXX-XXXX-XXXX şeklindeki yeri dolduracak ama alfabeye falan sistematik bir şekilde uyacak. Örneğin; AAAA-AAAA-AAAA-AAA0 , AAAA-AAAA-AAAA-AAA1 , AAAA-AAAA-AAAA-AAAA2. Ha neden mi böyle bir şey istiyorum? Param yok. Red Dead Redemption 2 alacak param yok. 16 haneli tüm olasılıkların olması lazım. Belki bir tanesi tutar da, Red Dead Redemtion 2 adlı oyuna sahip olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum öncelikle böyle bir şeyi maalesef yapamazsın. Bu dediğin yöntem bruteforce yöntemi oluyor ve bir kaç kod denedikten sonra timeout yiyorsun. Yani sisteme kod giremez hale geliyorsun. Onun dışında bu yöntem legal değil dolayısı ile Technopat tarafından onaylandığını zannetmiyorum.

Bana sistematik bir şekilde çalışan 16 haneli harfli rakamlı bir kod oluşturma yazılımı lazım. XXXX-XXXX-XXXX-XXXX şeklindeki yeri dolduracak ama alfabeye falan sistematik bir şekilde uyacak. Örneğin; AAAA-AAAA-AAAA-AAA0 , AAAA-AAAA-AAAA-AAA1 , AAAA-AAAA-AAAA-AAAA2. Ha neden mi böyle bir şey istiyorum? Param yok. Red Dead Redemption 2 alacak param yok. 16 haneli tüm olasılıkların olması lazım. Belki bir tanesi tutar da, Red Dead Redemtion 2 adlı oyuna sahip olurum.
Gerçekten bunu düşündünüz mü ya :D Belki olabilir ama çok küçük bir ihtimal.

Hem yasal değil, hem de bunu kıracak makinenin saatlerce, günlerce çalışması gerekebilir. Ayrıca timeout yersin, ip ban yeme ihtimalin daha fazla. Bir hafta çalışsan kazandığın parayla oyunu bir kenara bırakıp bilgisayarına yükseltme bile yapabilirsin.

Mantığını sevdim. Lakin söz konusu kodların içinde bir algoritma vardır. Oluşturduğun kod eğer bu algoritmaya uygun değilse yapamazsın.

300 TL RDR2 için normal bir fiyat. Ülkemizin alım gücü düştü sadece. Çıkışından sonra ucuzlamasını beklersin ki ön yüklemede bile kırarlar oyunu bence... Bitirdikten sonra ucuzlayınca alırsın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı