16 Mbps altyapı için sağlayıcı önerisi

Bunu bir konuda daha söylemişlerdi :D tüknet in Türk Telekom altyapısı ile Türk Telekom arasında hiçbir fark yok dediğim için linç yemiştim. Tüknet daha mantıklı bir seçenek demek ki.
Ben çoğu kişinin ping konusunda daha iyi olduğunu söylediğini görmüştüm, deneme fırsatım olmadı ancak aynı altyapıda farklı İSS ile farklı ping değerleri aldığım oldu. Yani altyapıdaki hız değişmiyor evet ama çıkışlar pingleri etkiliyor bu bir gerçek.

Ve ucuz olduğu için TurkNet'e kafam yatıyor hocam, ama bazı yerlerde stabil vermediğini duymuştum TurkNet'in TTNET daha stabil deniliyordu.
Merkezi bir konumda oturuyorsanız sorun olacağını sanmıyorum, çevrenizde kullanan varsa bir danışın derim.

Ve ucuz olduğu için TurkNet'e kafam yatıyor hocam, ama bazı yerlerde stabil vermediğini duymuştum TurkNet'in TTNET daha stabil deniliyordu.

Bulunduğunuz konuma göre değişir fakat TurkNet'in müşteri memnuniyeti daha yüksek.

Kablonet'e göz atabilir misin? Bazen altyapı olmayan yerlerde kendi altyapıları oluyor.

Hocam VDSL altyapısı bulunmaktadır diyor ama normalde ADSL vardı bende.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2023-01-07 194109.png
    Ekran görüntüsü 2023-01-07 194109.png
    312,8 KB · Görüntüleme: 44
Hocam VDSL altyapısı bulunmaktadır diyor ama normalde ADSL vardı bende.
Hocam benim ablamın evine internet bağlatmıştım. Türknet ve TTelekom için altyapı yoktu onun da. Şansımıza Kablonet'te altyapı vardı ve 35 MBPS bağlattık. Sitedeki numarayı aradık. 1 saat sonra kuruluma geldiler ve internet bağlandı. Sizin de aynısını yapmanızı tavsiye ederim. Altyapı da çıkmış.

Edit: Bu arada 35-16 çok fark etmez demeyin 16'da verilen upload dandik iken (0.5 örneğin) 35 de 4-6 civarı veriliyor ve upload interneti çok fazla etkiliyor. Ayrıca 35 her türlü daha iyi.

Hocam bu konularda bir fikrim yok kusura bakmayın VDSL varsa port yoksa VDSL'ye geçmek için ne yapmalıyım.

Hocam TT binasına gidip port talebinde bulunabilirsiniz ama genllikle portların boşalmasını yani kullanıcının ev interneti kullanmayı bıraktığı taktirde boş port olur veya imza toplayıp fiber başvurusundada bulunabilirsiniz.

Hocam benim ablamın evine internet bağlatmıştım. Türknet ve TTelekom için altyapı yoktu onun da. Şansımıza Kablonet'te altyapı vardı ve 35 MBPS bağlattık. Sitedeki numarayı aradık. 1 saat sonra kuruluma geldiler ve internet bağlandı. Sizin de aynısını yapmanızı tavsiye ederim. Altyapı da çıkmış.
Hocam kablonetin vdsl altyapısı yok zaten o altyapılar tt ye ait tt vdsl port varken neden internet vermesin vdsl ?

Hocam kablonetin vdsl altyapısı yok zaten o altyapılar tt ye ait tt vdsl port varken neden internet vermesin vdsl ?
Nasıl yok hocam, araştırmış etmiş değilim tabi üstünüze çıkamam kusura bakmayın. Ama ablamın evinde türktelekom, türknet adsl 16 mbps gösterirken Kablonet'den 100'e kadar destekleyen altyapı gözüktü. Sokakta da kutuları vardı.

Nasıl yok hocam, araştırmış etmiş değilim tabii üstünüze çıkamam kusura bakmayın. Ama ablamın evinde Türk Telekom, TurkNet ADSL 16 Mbps gösterirken Kablonet'den 100'e kadar destekleyen altyapı gözüktü. Sokakta da kutuları vardı.

Hocam o işte Kablonet'in kendi fiber altyapısı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı