16 Mbps altyapı için sağlayıcı önerisi

Kablonet'de ADSL altyapı olsa bile o şekilde gösteriyor ben arayıp konuştuğum zaman Telekom altyapısı üzerinden veriyoruz 100Mbps'e kadar böyle bir şey demişlerdi ama tam hatırlamıyorum.

Kablonet'de ADSL altyapı olsa bile o şekilde gösteriyor ben arayıp konuştuğum zaman Telekom altyapısı üzerinden veriyoruz 100Mbps'e kadar böyle bir şey demişlerdi ama tam hatırlamıyorum.

Hocam o 100 Mbps'ye kadar işte ortalığı karıştıryor onu VDSL üzerindemi sağlıyorsunuz diye sorarsanız sorun çözülür çünkü TR de VDSL üzerinde Max 100Mbps veriliyor.

Hocam VDSL altyapı var ama o mesafe çok fazla ve de boş port yok VDSL de.

Bu durumda Kablonet'i tercih etmemeliyim mi hocam?

Bu durumda Kablonet'i tercih etmemeliyim mi hocam?

Hocam arayıp görüşmeniz gerek ne tür internet sağlayacaklar eğer VDSL verirlerse maalesef bu mesafeyle VDSL de bile Max 15 Mbps alırsınız şu an tek çare fiber beklemeniz çünkü attığınız SS de Kablonet'in altyapısıda bulunmuyor binanız da TurkNet'in sitesinden sorgulama yapın belki GigaFiber vardır.

Hocam TurkNet sitesinden ADSL çıkıyor.

O zaman senin bölgende Kablonet altyapısı var, Kablonet tercih etmen dâhâ iyi sonuç verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…