16 MBPS ile Valorant'ta 800 Ping çıkıyor

Tyler_Durden1

Decapat
16 Mbps internetim var ve Valorant oynayamıyorum. 700-800 pingim çıkıyor. Ne yapabilirim? Not: Galiba altyapım kötü ve 16 Mbps'nin üstünde paket kullanamıyorum.

Online oyun için internet hızının çok bir önemi yok aslında (çoklu kullanımlar hariç) oyunu kablolu bağlantı da mı oynuyorsunuz Wi-Fi mı? Wi-Fi ise kanal ayarı yapılabilir veya modem konumu değiştirilebilir.

16 Mbps internetim var ve Valorant oynayamıyorum. 700-800 pingim çıkıyor. Ne yapabilirim? Not: Galiba altyapım kötü ve 16 Mbps'nin üstünde paket kullanamıyorum.

Dostum Mbps önemli değil önemli olan hattındaki ping miktarıdır internet hız testi yapıp görselleri paylaşın.

İnternet hızınızı upload ve ping de gözükecek şekilde atar mısınız?

*Upload hızı ve download hızı ile alakalı bir durum değil. Eğer fiber internet kullanmıyorsanız bu durum oluşabilir.
*Kablosuz ile bağlıysanız modeme çok uzak olabilirsiniz.
*Eğer wi-fi kullanıyorsanız cihazınızın bluetooth gibi diğer kablosuz özelliklerinin kapalı durumda olduğundan emin olun.

DSL hattı kullanıyorsunuz sanırım. Bu durumda eğer oyun oynarken Discord vs. aynı anda çift yönlü bağlantı kullanan uygulamalar kullanıyorsanız hat desteklemeyebilir.

Evet DSL kullanıyorum. Valorant oynarken de arkada açık olan diğer uygulamaları kapatıyorum Görev Yöneticisi'nden ama fayda etmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…