16 Mbps internet 10 Mbps geliyor

Snr Margin 6.8 olduğu için mi acaba 10 a sabitlemişler
İlk etapta da belirttiğim gibi ben müşteri temsilcisi olarak görev yapmıştım bir zamanlar ve hattının değerini müşteri hizmetleri görebiliyor.
Örnek veriyorum hat değerin 12-13 Mbps civarını destekliyorsa hızını sen talep etmedikçe 16 Mbps'e sabitlemezler.Çünkü 16 Mbps alınırsa kopma yaşayacaksın,sorunun artacak memnun kalmayacaksın.Bu ilk ihtimaldi.
Hat değerin,santrale olan uzaklığında aynı şekilde hızına etki eder.Modemin ile arandaki mesafe,kablolu bağlantı sağlıyorsan da kablo çok uzaksa(5-6 metreden fazla) etki edecektir.
Müşteri temsilcisine biraz ısrarcı ve sorunlu müşteri tipiyle bağlan."Düzelmiyor iptal edeceğim." şeklinde belirt çağrılar dinlendiği için sana destek olacaktır.Hat değerlerinin nasıl gözüktüğünü sor,ekip yönlendirilmesini talep et.
Bunun haricinde evinde kullanmış olduğun cihazlarda etki edebileceğinden dolayı cihazları devre dışı bırakıp tek tek hız testi yap.Belki de göremediğin bir güncelleme ya da farklı bir durum yavaşlık yaratıyor olabilir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı