16 Mbps internet 8 Mbps'e sabitleniyor

Mertcan21

Kilopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi. Yaklaşık 3 ay önce 8Mbps olan internet paketimizi, altyapı geldi diye VDSL2'ye çıkardılar. Daha sonra 2 gün önce müşteri hizmetleri arayıp internetimi ücretsiz 2 katına çıkarabileceklerini söyledi, güya hakkımızmış, altyapımız süpermiş... Bugün de faturamı 76 TL'den 96 yapmışlar. Hat değerlerin uygun olmayabilir diyebilirsiniz. Onları da ekte belirttim. Fazla bilgili değilim bu konularda. Dolandırıldım mı şimdi ben?

Dosya Ekleri

• arayuz.png
    arayuz.png
    57,9 KB · Görüntüleme: 116
  • speedtest.png
    speedtest.png
    248,2 KB · Görüntüleme: 123
Yeni bağlatmadın, değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kusuruma bakmayın biraz geç gördüm evde değildim hemen atıyorum.
Gönderme hızı için Qos etkinleştir ve İndirme hızı için Qos etkinleştir seçeneğine tıklayın, Toplam Bant Genişliği kısmına da sağda parantez içinde yazılı olan değerleri giriniz. İlk kutucuk 4095, ikinci kutucuk 18830 olacak. Sorununuz çözülecektir.

Gönderme hızı için QoS etkinleştir ve indirme hızı için QoS etkinleştir seçeneğine tıklayın, toplam bant genişliği kısmına da sağda parantez içinde yazılı olan değerleri giriniz. İlk kutucuk 4095, ikinci kutucuk 18830 olacak. Sorununuz çözülecektir.

Dediklerinizi tek tek yaptım sonuç değişmedi maalesef.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı