16 Mbps internet ile GTA 5'in inmesi ne kadar sürer?

196132

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar Epic Games üzerinden şu an indirme yapıyorum, 94 GB boyutunda bu indirme ne kadar sürer?

İnternet hızım: 16 Mbps'ye kadar...

Ayrıca şu an yüklemeyi durdursam, sonra kaldığı yerden mi devam eder, yoksa baştan mı başlar?

Ayrıca ileride bu Epic Games uygulamasını silsem, GTA 5 de silinir mi? Hesabımı ve şifresini not defterine kaydettim...

Baya uzun ya, ne derseniz değer mi ki? En güzeli DVD ile hızlıca yüklemek de o da beleşe girmiyor...

Senaryoyu bitirip bir süre oyunu kenara koy derim, çünkü online mod şuan savaş alanına dönmüştür

Kardeş online olarak değil ya normal mod ile oynamak istiyorum, en son GTA San Andreas vardı
GTA oynamak istiyor isen Epic'i silmeyeceksin, indirme sürecinde bilgisayarın en az 1 gün açık kalacak, indirme yarıda iken bilgisayarı kapama, çoğu kişi sorun yaşamış.

Epic Games ölene kadar benimle yani?

Dostum çok tuhaf sorular soruyorsun, zaten cevabı verildi. Oyun kütüphanede duracak ömür boyu işte istediğin zaman indir oyna. 1 gün boyunca indirme için bekletmen gerekiyor indirmeden nasıl oynacaksın ? Çoğu kişi kapatıp açtıktan sonra indirmesi sıfırlanmış, aynı sorunu yaşama ihtimalini göze alıyor isen kapatabilirsin, elektrik kesilmesini bahane etmek saçma.

Dostum onu demiyorum, şimdi benim GTA 5 kütüphane de duruyor, 2-3 kere indir-durdur yaptım, şimdi tekrar indirmeye devam etsem eksik vs. iner mi? Ve kütüphaneden silsem, sonra tekrar kütüphaneye alsam oluyor mu? Benim oyunlarla çok aram yok, en son Wolfteam oynadım işte, o da 1 yıl önce, bu tip Epic Games, Steam falan bilsem onun için çok soru sordum ve istemezsen sen cevaplamazsın, zorla değil ya....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…