16 Mbps İnternet Önerisi

enes729536

Kilopat
Türknet kullanıyorum 1 seneye yakın zaman oldu ve bu bir senede 22 gün internet gelmediği zamanlar oldu faturayı tam ödedim 2 hafta gelmedi. Faturayı tam ödedim 1 hafta gelmedi tam ödedim işte bu ay gene 18 Eylül'den beri yok internet 6 gün oldu iptal edeceğim kafaya koydum iptal için faks istiyorlar onu yapabileceğim bir uygulama varmış fax burner diye bu uygulama.

Güvenilir mi çünkü imzalı kimlik fotokobisi yollayacağım iptal için bir de bana. güzel bir internet servis sağlayıcısı söyler misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Mileni veya Netspeede bakabilirsin. Ek olarak uzun süreli kesintilerde o gün sayısı faturadan düşürülebiliyor. Destek talebi açıp faturanda indirim istedin mi ? İstemediysen iste şu zamanlar uzun süreli kullanamadım bunlarla ilgili indirim istiyorum şeklinde. Faturandan düşsünler boşuna ödeme.

Netspeed 52 TL'ye AKN'siz İnternet sunuyor. Ben VDSL 32 kullanıyorum şuan için sıkıntı yok geçen ay bir gitti zor geldi. Çok iyi değil ama parasının karşılığı işte sektör fiyatlarına bakınca iyi gözüküyor yoksa buda pahalı. Kullanamadığım günleri söyledim faturamdan düştüler kendileri düşmüyor senin söylemen lazım oda memnun etmiyor. Altyapın kötüyse TTNet tek çaren başka firmaya geçersen işin zor mesela benim bağlı olduğum santral 1200 KM uzaklıkta nasıl oluyorsa artık :) bir gidince 10 gün İnternet'i unutmayı göze alacaksın. Umarım yardımcı olmuşumdur. Ne zaman bir konu açılsa sıkıntı yok yazdıysam sabah olmadan İnternet bozuluyor umarım aynısı yine olmaz korka korka yazdım. :kararsız:

Netspeed 52 TL'ye AKN'siz İnternet sunuyor. Ben VDSL 32 kullanıyorum şuan için sıkıntı yok geçen ay bir gitti zor geldi. Çok iyi değil ama parasının karşılığı işte sektör fiyatlarına bakınca iyi gözüküyor yoksa buda pahalı. Kullanamadığım günleri söyledim faturamdan düştüler kendileri düşmüyor senin söylemen lazım oda memnun etmiyor. Altyapın kötüyse TTNet tek çaren başka firmaya geçersen işin zor mesela benim bağlı olduğum santral 1200 KM uzaklıkta nasıl oluyorsa artık :) bir gidince 10 gün İnternet'i unutmayı göze alacaksın. Umarım yardımcı olmuşumdur. Ne zaman bir konu açılsa sıkıntı yok yazdıysam sabah olmadan İnternet bozuluyor umarım aynısı yine olmaz korka korka yazdım. :kararsız:
1200KM değildir bence 1200Metredir :)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı