16 Mbps İnternet Stabil Olmayan Hız Sorunu

juka

Hectopat
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522267462
16 Mbps hızında bir paket kullanıyorum. Gün içerisinde sürekli internet hızım değişiyor, sabah 12-13 Mbps alıyorsam öğlen 1 Mbps'ye kadar düşüyor. Bu durumu düzeltmek için kendi imkanlarımla yapabileceğim bir şey var mı?

Modemini yenileyebilirsin sinyali iletmekte etkisiz olabilir. Buda genelikle eski modemlerde oluyor. Laptop kullanıyorsan wi–fi kullanmanı tavsiye etmem.Tam performans için kablolu kullan derim.

16 Mbps hızında bir paket kullanıyorum. Gün içerisinde sürekli internet hızım değişiyor, sabah 12-13 Mbps alıyorsam öğlen 1 Mbps'ye kadar düşüyor. Bu durumu düzeltmek için kendi imkanlarımla yapabileceğim bir şey var mı?

Modem arayüz fotoğrafını paylaşabilir misin? Yapabileceğin en iyi şey ilk olarak müşteri hizmetlerini arayıp internetini stabil hale getirmelerini istemek ve bina için kablolamanı yenilemek. Modemin aşırı eski değilse sorunun kaynağı olacağını düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı