16 Pro Max beklenir mi?

Bence 16 Pro serisini bekleyin. Şurada 2 ay kaldı zaten. Daha sonrasında kararınızı net olarak verirsiniz S24U'ya geçerseniz ve Android'e alışamayıp kısa süre sonra onu da değiştirmeyi isterseniz zarar edersiniz. S24U evet 14PM'den iyi ama geçilecek kadar fark yok bana göre. Bu seneki 15 Pro modelleri= 14 Pro S oldu eski adlandırmayla. 5 kat telefoto harici açıkçası ele gelen bir şey olmadı lakin 16 Pro serisinde ciddi yenilikler de bekleniyor. 14PM'den 16PM'e geçilir mi sorusunun cevabını vermek için de erken ama değer kaybını düşünen biri için S24U modeline nazaran bence daha geçilir durumu var.

S23 aldınız zamanında 20k ya şimdi yarı fiyatına düştü ikinci eli 10k diyelim. S25 almak istiyorsunuz ödediğiniz para çok artmıyor 22K oluyor önceki amiral gemilerine göre.
Apple da durum şöyle 14 aldınız 50k ya, telefonun ikinci eli 40k oldu diyelim. Yeni çıkan 16 modeli eskileri gibi çıkmıyor bu sefer o 80k oluyor yine arada 2 katı kadar ödemiş oluyorsunuz. Apple aşırı fazla fiyat artışıyla gidiyor.

Bu arada bunu sonunda fark eden bir sizi görüyorum tebrik ederim :)

Bence 16 Pro serisini bekleyin. Şurada 2 ay kaldı zaten. Daha sonrasında kararınızı net olarak verirsiniz S24U'ya geçerseniz ve Android'e alışamayıp kısa süre sonra onu da değiştirmeyi isterseniz zarar edersiniz. S24U evet 14PM'den iyi ama geçilecek kadar fark yok bana göre. Bu seneki 15 Pro modelleri= 14 Pro S oldu eski adlandırmayla. 5 kat telefoto harici açıkçası ele gelen bir şey olmadı lakin 16 Pro serisinde ciddi yenilikler de bekleniyor. 14PM'den 16PM'e geçilir mi sorusunun cevabını vermek için de erken ama değer kaybını düşünen biri için S24U modeline nazaran bence daha geçilir durumu var.
Deger kaybini fazla dusunmek degil de artik iphone model yukseltmek cok masrafli olmaya basladi ve bence bir telefon yukseltmeye cok gereksiz geliyor. Dedigim gibi sirf yukseltmek icin s24+ parasi veriyoruz. Bakalim 16 pm bekleyecegim, duruma gore karar verecegim. Androide de alisigim bu arada. Tesekkurler cevabiniz icin. Ve mesela buyuk ihtimalle 16pm ciktiginda 35 ya da 40.000tl fark vermeye deger bir sey olacagini zannetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı