iPhone 16 beklenir mi?

Bence bekle ama en az pro al, arkadaşında dediği gibi yoksa 30k telefon işini görür. Ben beş kuruş vermem düzüne.

Telefonda neyin ihtiyaç farkı olacak onu da anlamadım, gündelik kullanım tatavası yapacaksanız SE modeli var Apple için, 10K'lık Android'ler de gündelik kullanım için baya yeterli oluyor. Yüz bin para sayıp ihtiyacım zaten yok deme acziyetini kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz, pes doğrusu.

2024 yılında millete amiral gemisi diye sunulan telefonda 60 Hz panel koymaları, "Type-C" geçtik deyip USB 2.0 koymaları, telefoto koymamaları falan base IPhone'ların patatesten farksız olduğunun kanıtı. Çöp zaten. 20k etmeyecek telefonlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki başka öneriniz var mı? Samsung falan onda da doğal çekmediğini düşünüyorum İPhone daha doğal ve video konusunda kaliteli geliyor

Peki başka öneriniz var mı? Samsung falan onda da doğal çekmediğini düşünüyorum İPhone daha doğal ve video konusunda kaliteli geliyor
Video işleme konusunda genellikle Apple önde oluyor zaten de ''kamera'' çatısı altında ikisinin de amiralleri birbiriyle kapışıyor. Üstün olduğu yerler iki tarafın da var.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İzleyebilirsin, iki cihazın da üstün geldiği kısımlar var. Biri birinden iyi demek pek mümkün değil.

amiral gemisi diye sunulan
Amiral gemisi diye sunduklarını tam olarak nereden çıkarttın? 🤣🤣 Plus modeller bile amiral gemisi değil. PRO veya PRO MAX'lere anca amiral gemisi denilebilir. Onların da her sene yerine daha iyisi geliyor.
Öyle zaten. Samsung'un fiyat performans olduğunu her zaman söylüyoruz fakat renk paleti ve sosyal medya özürlü olması yüzünden her ne kadar ülkemizde pahalı satılsa da mecburen alabildiğim iPhone'a yöneliyorum video ve fotoğraf yüzünden. Çok umrunda değilse bunlar S serisi almak en mantıklısı zaten.
20K etmeyecek telefonlar
Vergisiz fiyatı o zaten. Her yıl 800 dolardan çıkıyor telefonlar. Ve evet pahalı kimse ucuz diye savunmuyor. İOS deneyimi yaşmak isteyen birisine de şu alternatif var diyemiyoruz.

İzleyebilirsin, iki cihazın da üstün geldiği kısımlar var. Biri birinden iyi demek pek mümkün değil.
Renk paleti berbat. Biraz olsun video ve fotoğraf işiyle uğraşan herkes bunu ilk bakışta anlayabilir.
Sosyal medya özürlüsü olmasını saymıyorum. Fiyat avantajı var standart kullanıcı için yeterlidir. Gereksiz uzatıyorsunuz her seferinde bu mevzuyu savunacağız diye.

Amiral gemisi diye sunduklarını tam olarak nereden çıkarttın? 🤣🤣 Plus modeller bile amiral gemisi değil. PRO veya PRO MAX'lere anca amiral gemisi denilebilir.

Öyle zaten. Samsung'un fiyat performans olduğunu her zaman söylüyoruz fakat renk paleti ve sosyal medya özürlü olması yüzünden her ne kadar ülkemizde pahalı satılsa da mecburen alabildiğim iPhone'a yöneliyorum video ve fotoğraf yüzünden. Çok umrunda değilse bunlar S serisi almak en mantıklısı zaten.

Vergisiz fiyatı o zaten. Her yıl 800 dolardan çıkıyor telefonlar. Ve evet pahalı kimse ucuz diye savunmuyor. İOS deneyimi yaşmak isteyen birisine de şu alternatif var diyemiyoruz.
Amiral gemisi skalasında ülkemde fiyatlandırmaya sahip. 800 dolar etiketi beni ilgilendirmez Avrupa'da.

S24 de 800 dolar ama fiyatları arasında 20 bin fark var. Ben ürünü burada alacağım, burada kullanacağım. Apple'ın amiral gemisi tanımı benim umurumda değil.

Sosyal medya özrü dediğin şey Instagram ile anlaşma olup olmaması. Son çıkan S'ler kalite bozmuyor diye biliyorum.

Renk paleti berbat.
Boş yere yeriyorsun, beraber merbat değil çoğu yerde aynı palete sahip hatta iki makine de. Gece fotoğraf çekiminde de Apple içine ediyor karenin. Dedim ya ikisnin de önde olduğu kısımlar var diye.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı