16 Pro Max vs S24 Ultra

Bütçe
120000
16 Pro Max neredeyse her anlamda daha iyi. Yalnızca ekran kalitesi olarak S24 Ultra ile kapışabilecek cihaz pek yok.

Aynı şekilde düşünmüyorum. 16pm en az 2saat önde. İşlemci olarak da önde. Kamera olarak da. Bunu Samsung'un IPhone'den daha iyi olduğunu düşünen biri olarak belirtiyorum. S24U sadece ekran yönünde 16pm ile tartışılabilir onun dışı az çok 16pm önde.

O zaman 16 Pro Max alsam daha iyi olacak gibi gözüküyor. Şimdi başımıza iş açmayalım.

Bence o kadar para verilmez S24U her şekil iş görür.

Megapixel nasıl yani gereksiz hocam anlamadım

Yazılım, lensler, diyafram ve daha aklıma gelmeyen bir sürü şey kamera kalitesini belirler. Mesela eğer MP göre kamera kalitesi belirlense S24U = Honor 90 demek olurdu. Ya da S24+<Honor 90 gibi. MP genelde göz boyama gibi bir şey. Gerekli ama belirleyici değil.

Hakketen hocam mesela 50 mpde de hdr kullanmayın diyorlardı sanırsam.

16 pro max daha iyidir ama fiyati her zamanki gibi cok yuksek, fiyat performanslik durumu sifir. S25 ultra buyuk ihtimalle 16 pro max'ten bir tik daha iyi olur. S24 ultra sizin icin en mantiklisi, 15 pro max'ten bir tik daha iyidir.

Hakketen hocam mesela 50 mpde de hdr kullanmayın diyorlardı sanırsam.

16 pro max daha iyidir ama fiyati her zamanki gibi cok yuksek, fiyat performanslik durumu sifir. S25 ultra buyuk ihtimalle 16 pro max'ten bir tik daha iyi olur. S24 ultra sizin icin en mantiklisi, 15 pro max'ten bir tik daha iyidir.

S25 Ultra'yı beklemek daha mantıklı.
16 PM almaya karar verdim önerileriniz için sağolun.

İki cihaz da iyi cihazlar teknik olarak 16 pm daha iyi fakat çok fark eder misiniz o iyiliği tartışılır hangi işletim sistemini istiyorsanız onu alın ömürlük cihazlar.

Düşürürsün, kırarsın gereksiz masraf o kadar büyük telefona ihtiyacın var mı?

Soruya gelirsek Android telefonları aldığın fiyattan satman zor iken iPhone kısmına hep alıcı çıkıyor değer kaybı çok az olarak. Bütçenin el verdiği iPhone Pro modelini al bence. Pro Max modelleri çok büyük oluyor.

16 Pro Max tabii ki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…