17'ye girmeme 4 ay kaldı ve çok şüphelerim var çevremdekilerin çoğu 185-190 boyunda ve ben biraz kısa kalıyorum kaç yaşına kadar daha uzarım ortalama? (kilom 70) erkeğim.
Annenin boyunu ve babanın boyunu topla. Erkek çocuklar için 13-15 cm eklenir, kızlar için 13 cm çıkar. Çıkan sonucu ikiye bölün. Soruna gelecek olursak, kime göre neye göre?
Annenin boyunu ve babanın boyunu topla. Erkek çocuklar için 13-15 cm eklenir, kızlar için 13 cm çıkar. Çıkan sonucu ikiye bölün. Soruna gelecek olursak, kime göre neye göre?
17'ye girmeme 4 ay kaldı ve çok şüphelerim var çevremdekilerin çoğu 185-190 boyunda ve ben biraz kısa kalıyorum kaç yaşına kadar daha uzarım ortalama? (kilom 70) erkeğim.
Başkalaranına bakma kendi boy potansiyeline ulaşmaya bak atıyorum genetik olarak ulaşbileceğin maks boy 185dir çok fakir bir ailede büyüdün diyelim yetersiz beslendiğin için hiçbir zaman bu boya ulaşamazsın. Büyüme hormonunu arttırmanın yollarını araştır ve kendi hayatını ona göre şekillendir
Başkalaranına bakma kendi boy potansiyeline ulaşmaya bak atıyorum genetik olarak ulaşbileceğin maksimum boy 185'dir çok fakir bir ailede büyüdün diyelim yetersiz beslendiğin için hiçbir zaman bu boya ulaşamazsın. büyüme hormonunu arttırmanın yollarını araştır ve kendi hayatını ona göre şekillendir.
1.80 sonrasında kendinize yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kalıp, spor faaliyetleri eklerseniz kaygılanmanız gerekmez hiçbir şey için. Örneğin iyi basket oynayın, koşun vs.