Annenin boyunu ve babanın boyunu topla. Erkek çocuklar için 13-15 cm eklenir, kızlar için 13 cm çıkar. Çıkan sonucu ikiye bölün. Soruna gelecek olursak, kime göre neye göre?
Başkalaranına bakma kendi boy potansiyeline ulaşmaya bak atıyorum genetik olarak ulaşbileceğin maks boy 185dir çok fakir bir ailede büyüdün diyelim yetersiz beslendiğin için hiçbir zaman bu boya ulaşamazsın.17'ye girmeme 4 ay kaldı ve çok şüphelerim var çevremdekilerin çoğu 185-190 boyunda ve ben biraz kısa kalıyorum kaç yaşına kadar daha uzarım ortalama? (kilom 70) erkeğim.
Hocam o hesap ben dahil çoğu kişide tutmuyor.
Başkalaranına bakma kendi boy potansiyeline ulaşmaya bak atıyorum genetik olarak ulaşbileceğin maksimum boy 185'dir çok fakir bir ailede büyüdün diyelim yetersiz beslendiğin için hiçbir zaman bu boya ulaşamazsın.
büyüme hormonunu arttırmanın yollarını araştır ve kendi hayatını ona göre şekillendir.
Boy zaten hesaplanamaz.
Annenin boyunu ve babanın boyunu topla. Erkek çocuklar için 13-15 cm eklenir, kızlar için 13 cm çıkar. Çıkan sonucu ikiye bölün. Soruna gelecek olursak, kime göre neye göre?
Boyun ve kilon yaşına göre çok güzel. Beslenmene ve uyku düzenine dikkat et, 20 yaşına kadar birkaç santim daha uzayabilirsin.17'ye girmeme 4 ay kaldı ve çok şüphelerim var çevremdekilerin çoğu 185-190 boyunda ve ben biraz kısa kalıyorum kaç yaşına kadar daha uzarım ortalama? (kilom 70) erkeğim.
Boyun ve kilon yaşına göre çok güzel. Beslenmene ve uyku düzenine dikkat et, 20 yaşına kadar birkaç santim daha uzayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.