16 yaşında 1.60 boy normal mi?

Bilimsel araştırmalara göre ergenlik çağında bir insan 24 ila 30 santimetre arasında boy atıyor. Bu ayrıca ne zaman ergenliğe girdiğinizle de alakalı. Mesela 14 yaşındayım boy 172 veya 173 arası.

Selam dostlarım ben geldim. Konuyu okumadım bu arada kaç yaşındasın ona göre yorum yapalım.

1.68 boyum var yaş 16. Eskiden çok sorun olsa da alıştım be.

Technopat kahinler ekibi ehem ehem . Konuya bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.

Hocam sorabileceğiniz her türlü bilgiyi verdim en baştaki mesajımda burada "kahinler" topluluğunu çağırmanıza gerek olacak herhangi bir bir şey yok sadece durum anormal mi bir doktora gitmeli miyim diye soruyorum ya da benim gibi kısa olup sonradan uzayan arkadaşların önerilerini okuyorum.

14 yaşındayım ve 1.70'im.

Boyun normal, sağlıklısın. 180 altı erkek değildir diyen kızlar emin ol 160 erkeklere karşı yatakta pes ediyorlar. Boyunu hala kafana takıyorsan boy tamamen genetiktir. %10 u çevresel, beslenmene, uykuna göre şekillenir.

Kral takma kafaya 21 yaşına kadar boy uzaması devam eder gittikçede düşer hızı ben 14-19 yaşında 174 ken 22 yaşında 178 oldum. düzenli spor yap basketbol flan oyna illaki minimum 5-10 cm daha uzayacaksın eğer sülalede başka 1.60 boyunda erkek birey yoksa.önemli olan sağlık hem bu bahaneyle sağlıklı yaşamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…