16 yaşında 1.60 boy normal mi?

Normal nasıl sen 16 yaşında 1.60 boya sahipsin bende 14 yaşında 1.85 boya sahibim yani gayet normal ailede bir sürü uzun kişi var bizde genlerle kaynaklı.

Etrafındaki herkesin senden uzun olması çok normal boyun 1.60.

Uzun olmasa zaten garip olurdu.

Olabileceğin en yüksek boya ulaşmak için yapabileceğin milyon tane şey var.Buradaki akranlarına soracağına internetten ingilizce yerlerden bakabilirsin.Eğer ingilizcen yoksa bana mesaj atarsan yardımcı olurum.

Arkadaşlar konu bir tık hortlamış gibi, ben yüzmeye ve spora başladım ve her gün düzenli olarak süt içtim şu anda boyum 1.67, hala azıcık kısa hedefim 1.75 ama bakalım, hayırlısı

Arkadaşlar konu bir tık hortlamış gibi, ben yüzmeye ve spora başladım ve her gün düzenli olarak süt içtim şu anda boyum 1.67, hala azıcık kısa hedefim 1.75 ama bakalım, hayırlısı

Moralini bozmak istemem ama bunların hepsi şans işi.
Ben yattığım yerden 1.80 oldum ve 1.92 olmak istiyorum.
Tabii bu yaptıklarınız olasılığı arttırıyor ama olasılık her türlü düşükse yapacak birşeyde yok.

ben 2005 liyim boyum 1.67 bende kısayım malesef
ben 2005 liyim boyum 1.67 bende kısayım malesef

Benim annem 1.55, babam 1.68'di. Ben 1.75'te kaldım. Bence bu rezil genetiğe göre idare eder. Erken yaşta çok uzayanlar genelde ileriki yaşlarda fazla uzamıyorlar. Yani burada 14 yaşında 1.74 olanlar falan zannetmesinler ki istisnalar dışında hepsi 1.85 1.90 falan olacak.
Çok uzun olmak zorunda değilsiniz. Kısa olunca da uzun olunca da bir şey değişmeyecek. Kendi halinizle mutlu olmaya çalışın.
Powerlifter, basketbolcu falan olmayacaksa avantajdan çok dezavantaj gibi bir şey kimisine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…