Arkadaşın bahsettiği dersler değil ki neden hemen okul derslerine kafanız gidiyor. Arkadaşın bahsettiği şeyler hal ve hareketlerin, davranış biçimin, konuşma biçimin , yani araştırmacı bir kişiliğin vs olsun diyor . Bu konunun okuldaki ders notları ile alakası yok .
Kızlar derdinde değilim anlayın artık şunu merak ediyorum uzarmı 16 yaşından sonra bir insan ortalama 5cm daha uzar diye duydum sizce diye sordum merak ettiğimden yoksa uzayıp uzamamanın derdinde değilim ön yargılı olmayın bizim bu Türk milleti neden bu kadar ön yargılı
Arkadaşın bahsettiği dersler değil ki neden hemen okul derslerine kafanız gidiyor. Arkadaşın bahsettiği şeyler hal ve hareketlerin, davranış biçimin, konuşma biçimin, yani araştırmacı bir kişiliğin vs olsun diyor. Bu konunun okuldaki ders notları ile alakası yok.
2 yıla yakındır bir ilişkim var hocam, niye kendimi avutayım
Zaten konunun başında yaşıt kızların boyu çok önemsediğini belirttim, ve kızların 72 boyundaki bir erkeği uzun olarak nitelendirmeyeceğinin farkındayım. Fakat dediğim gibi ben de boyuma göre bir hatun bulurum. Derdime ne.
Önemli olan kilo derken kızları kastetmedim, kızlar için mi yaşıyoruz sanki niye böyle anladın hocam.
Önemli olan kilo derken iyi bir fizik kriterinin güzel bir kiloya, hatta güzel bir kas kütlesi olduğunu belirttim.
Bakın hocam siz benimle dalga geçer gibi konuştunuz ben sadece merak ettim belki bilen anlayan vardır diye sordum tahmini olan vardır diye sen beni eleştiriyosun
Bakın hocam siz benimle dalga geçer gibi konuştunuz ben sadece merak ettim belki bilen anlayan vardır diye sordum tahmini olan vardır diye sen beni eleştiriyosun.