16 yaşında A1 ehliyet almak mantıklı mı?

eneskral41

Picopat
Daha fazla  
Selamlar. 16 yaşıma gireli 1 sene oluyor neredeyse, bu yaz çalışacağım, elime bir miktar para geçecek. Babamın 50 CC bir motoru var. Biraz keyfi kullanmak, sürmek istiyorum. Bu motoru kullanmak için ehliyet almam mantıklı mı? A1 ehliyet ne kadar? Ve aşırı da bilmiyorum motor kullanmayı. Ehliyet alma süreci nasıl oluyor?

Selamlar. 16 yaşıma gireli 1 sene oluyor neredeyse, bu yaz çalışacağım, elime bir miktar para geçecek. Babamın 50 CC bir motoru var. Biraz keyfi kullanmak, sürmek istiyorum. Bu motoru kullanmak için ehliyet almam mantıklı mı? A1 ehliyet ne kadar? Ve aşırı da bilmiyorum motor kullanmayı. Ehliyet alma süreci nasıl oluyor?

Kursa yazıldın derslere girdin motor sürmeyi öğrendin sınava girdin ehliyeti aldın kısaca böyle.

Maliyet: 12 bin TL civarı. (şu an A2 sürecindeyim kurs 10k harçlar 2K.)

1 sene daha bekle A2 al.

Kursa yazıldın derslere girdin motor sürmeyi öğrendin sınava girdin ehliyeti aldın kısaca böyle.

Maliyet: 12 bin TL civarı. (şu an A2 sürecindeyim kurs 10k harçlar 2K.)

1 sene daha bekle A2 al.

Evet sanırım öyle yapacağım hem 18le beraber güzel bir motorda alırım kendime. Teşekkürler.

Bekle A2 ve B birlikte al, ekstra masrafa gerek yok, zaten 18 yaşına 4 ay kala kursa kaydını yapabilirsin

18 yaşa kursa 4 ay kala kayıt yaptırmaya ilgili daha fazla bilgi verir misin? Öyle bir şey olmadığı söyleniyor.
Bizim burada birkaç arkadaş öyle yaptı, benim haberim yoktu yoksa bende yapardım, aramızda sadece 2 hafta olan arkadaşım bu hafta sonu direksiyon sınavına girecek ben hala yazılı sınava bile girmedim

18 yaşa kursa 4 ay kala kayıt yaptırmaya ilgili daha fazla bilgi verir misin? Öyle bir şey olmadığı söyleniyor.

Benim bildiğimde öyle bir şey yok her ayın 1 ila 10u arasında MEB tarafından kayıtlar açılıyor kaçırırsan ya da doğum günün ortalarda bir gün ise bir daha ki ayı beklemek zorundasın.

Benim bildiğimde öyle bir şey yok her ayın 1 ila 10u arasında MEB tarafından kayıtlar açılıyor kaçırırsan ya da doğum günün ortalarda bir gün ise bir daha ki ayı beklemek zorundasın.
Bilmiyorum belki kayıt yaptırdıkları kurs tanıdık birinin olduğu için torpil geçmiş olabilirlerde

Technopat Haberler

Geri
Yukarı