16 yaşında A1 ehliyet almak mantıklı mı?

Yanlış bilgi
Hatalı bilgi. Senin A1'in varsa A2'ye yükseltmek istiyosan A2'nin sıfır fiyatından sana bir miktar indirim yapılıyor sen o fiyattan alıyorsun.
Yani yazılı sınava girmiyorsun, zaten bildiğin için ders ücretlerini düşerler, sadece sınav parasını ödersin.

Ancak ehliyet, sınav ücretinde herhangi bir indirim yoktur.

A2 ehliyeti 18 olunca değil 19 olunca alabilir haberin olsun, yani 8-9 ay üzerine 12 ay daha eklemen lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah be canım kardeşim, hem bilmiyorsun hem de ukalasın.

Bak şimdi arkadaş şu an 16 yaşında 17 yaşına girdiği gün A1 alabilir.

Aynı şekilde 19 yaşına girdiği gün yani " 18 yaşını doldurduğu " gün A2 alabilir, bana oku diyorsun ancak sen okumamışsın.

Yani hocam, siz bana burada ukala diyorsunuz ama siz hiçbir şey bilmiyorsunuz.
Bende sürücü kursunda çalıştım.
Mesela en basiti, b sınıfını alan A2 de alabilir bunu herkes bilir zaten.
B'nin yaşı da 18'dir bunu da bilmeyen yoktur.
B ile A2 aynı yaşta alınıyorsa hocam nasıl b 18 A2 19 oluyor?
Moderatör bile sildi hocam yanıtınızı hatalı olduğundan dolayı.

Her şeye zam geliyor muhtemelen ehliyetlere de gelir.

Ayrıca sürücü kursumuz var motor ehliyetleri hakkında merak ettiğin bir şey varsa sorabilirsin.

Hocam size bir sorum olacaktı: İşlerimden dolayı araba ehliyetini bir an önce almam gerekiyor. 12 haziran doğumluyum sürücü kursu temmuz grubunda olursun, alman ağustos sonunu bulur dedi. Şimdi eğer A1 ehliyetini şimdiden alırsam. Yazın süreç hızlanır değil mi yazılı sınav vs. Birde normal araba ehliyeti almak yerine + olarak a1 ehliyet almak ne kadar maliyet çıkarır

Şimdi eğer A1 ehliyetini şimdiden alırsam. Yazın süreç hızlanır değil mi yazılı sınav vs.
En fazla 1 ay hızlanır, araba ehliyeti alacağın zaman yazılıya girmezsin.
Birde normal araba ehliyeti almak yerine + olarak a1 ehliyet almak ne kadar maliyet çıkarır
Fazladan A1 ehliyetin olacak, kursa sorarsın A1 ne kadar diye. Bizde yılbaşından önce 7K falandı.

Ama böyle bir şey yapmanı önermem, çok saçma olur. Gereksiz masraf.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı