16 yaşında bir erkek nasıl olmalı?

Estağfurullah abla
Başkalarının görüşlerine göre yaşamakta yeni neslin modası oldu
Hocam, modası demeyelim, burda gelip sizlere bişey danışıyorum, öneri almak istiyorum, dediğiniz hoş değil ha bu arada hiç bi zaman yeni nesil falan olmadım, başka çocuklara benzetmeyin lütfen, Saygılar

Doğru yerde doğru davanın. Bazı ortamlarda bana da çok olgunsun diyorlar ama arkadaş ortamında...

Herkese merhabalar, iyi akşamlar. 16 yaşındayım. Çevremdeki herkes neredeyse çok ciddi olduğumu 'erken' olgun olduğumu düşünüyorlar. Sizce 16 yaşında bir erkek nasıl olmalı? Teşekkürler.
Erken olgun olmak da kötü değil, istediğin gibi davran, herkesin dediği gibi kendini kasma. Sonra neden ben bunu yaptım diye kara kara düşünürsün

Herkese merhabalar, iyi akşamlar. 16 yaşındayım. Çevremdeki herkes neredeyse çok ciddi olduğumu 'erken' olgun olduğumu düşünüyorlar. Sizce 16 yaşında bir erkek nasıl olmalı? Teşekkürler.

Kendin gibi ol.

Vur masaya... Yumruğunu.

Her şeyden önce kendin ol birilerine yaranmak için veya senin hal ve hareketlerin onlar beğenmiyor diye asla farklı bir kişiliğe bürünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…