Bayburtlunizamettin Decapat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 32 9 Haziran 2022 #11 kaskımı geri ver dedi: Umarım uzarsın. Bendeki endişe tam tersi, 14 yaşındayım boy 1.81 umarum 1.85 i geçmem. Genişletmek için tıkla... Yolla bana 10 cm
kaskımı geri ver dedi: Umarım uzarsın. Bendeki endişe tam tersi, 14 yaşındayım boy 1.81 umarum 1.85 i geçmem. Genişletmek için tıkla... Yolla bana 10 cm
Melih Kurucan Hectopat Katılım 4 Haziran 2021 Mesajlar 157 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #12 Bayburtlunizamettin dedi: Sülale kısa bir amcam uzun o kadar genetik olarak kötü durumdayım yani ne kadar uzar sence? Basketbol oynuyorum ve bol bol süt ürünleri tüketiyorum. Genişletmek için tıkla... Basketbol oynamak boy uzamasında fazla rol oynamaz basketbol oynayan insanların uzun boylu olmasının nedeni genetik ve küçüklükten beri beslenmesine dikkat etmeleridir.
Bayburtlunizamettin dedi: Sülale kısa bir amcam uzun o kadar genetik olarak kötü durumdayım yani ne kadar uzar sence? Basketbol oynuyorum ve bol bol süt ürünleri tüketiyorum. Genişletmek için tıkla... Basketbol oynamak boy uzamasında fazla rol oynamaz basketbol oynayan insanların uzun boylu olmasının nedeni genetik ve küçüklükten beri beslenmesine dikkat etmeleridir.
esercim Hectopat Katılım 9 Nisan 2021 Mesajlar 1.244 Çözümler 6 9 Haziran 2022 #13 Bayburtlunizamettin dedi: Evet abimlerde dahil 22 yasindalar. Genişletmek için tıkla... Abilerin 22 yaşındaysa bilemiyorum.
Bayburtlunizamettin dedi: Evet abimlerde dahil 22 yasindalar. Genişletmek için tıkla... Abilerin 22 yaşındaysa bilemiyorum.
kaskımı geri ver Hectopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 954 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Haziran 2022 #14 Bence doktora görün ileride kaç cm uzayacağını ya da maksimum kaç cm olacağını falan söylüyor ölçüm yapıp.
Bence doktora görün ileride kaç cm uzayacağını ya da maksimum kaç cm olacağını falan söylüyor ölçüm yapıp.