Bayburtlunizamettin
Decapat
- Katılım
- 4 Haziran 2022
- Mesajlar
- 32
16 yaşındayım 160 boyum var annem 150 babam 162 abimlerde kısa uzar miyim?
Sülale kısa bir amcam uzun o kadar genetik olarak kötü durumdayım yani ne kadar uzar sence? Basketbol oynuyorum ve bol bol süt ürünleri tüketiyorumOhhhoooooo daha yeni başladınız hocam. Eğer genetik bir şey yoksa uzarsınız inşallah.
Boy uzaması kaç yaşına kadar devam ediyor?Ohhhoooooo daha yeni başladınız hocam. Eğer genetik bir şey yoksa uzarsınız inşallah.
Sülale kısa bir amcam uzun o kadar genetik olarak kötü durumdayım yani ne kadar uzar sence? Basketbol oynuyorum ve bol bol süt ürünleri tüketiyorum.
21.Boy uzaması kaç yaşına kadar devam ediyor?
Tabi ki uzarsın 30 yaşına kadar boy uzuyor diye biliyorum16 yaşındayım 160 boyum var annem 150 babam 162 abimlerde kısa uzar miyim?
Evet abimlerde dahil 22 yasindalar162 olarak abinleri mi kastettin? Abilerin kaç yaşında?
21.
Umarım uzarsın. Bendeki endişe tam tersi, 14 yaşındayım boy 1.81 umarum 1.85 i geçmem.16 yaşındayım 160 boyum var annem 150 babam 162 abimlerde kısa uzar miyim?
Genetik bir şey yoksa uzamaya devam edersiniz. Abim 14 yaşında 1.50 idi ve yaşına göre kısaydı. Şuan 19 yaşında 1.80+ diyebilirim.16 yaşındayım 160 boyum var annem 150 babam 162 abimlerde kısa uzar miyim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.