16 yaşında boyum uzar mı?

Onu nasıl anlatacağım bilmiyorum ama hani örneğin dizinde birikim var gibi düşün göbek dizinde gibi tam hatırlamıyorum o zamanlar nereden baksan 7-8 sene geçti üzerinden tam hatırlamıyorum ama doktor öyle bir şey demişti kemikleri basık gibi bir şey birden boy atacak demişti ve dediği gibi de oldu.

Kaç yaşınızda attınız? Kaç Cm'den kaç cm oldunuz hocam.

Kaç yaşınızda attınız? Kaç Cm'den kaç cm oldunuz hocam.

Hocam son 2 sene de bayağı uzadım yani kapı deliğinden bakamıyorken eğiliyorum artık bakmak için o kadar diyeyim, altıma sandalye koyuyordum ona rağmen :D Şuan 16 yaşımdayım ay yıl tam hesaplı olarak, 14-16 arası attım diyebilirim. Hatta uzayarak kilo vermedim ama vermiş gibi oldum uzun süredir görmediğim arkadaşlarım/Mahalle kişileri kilo vermişsin falan diyor öyle diyim.

Hocam son 2 sene de bayağı uzadım yani kapı deliğinden bakamıyorken eğiliyorum artık bakmak için o kadar diyeyim, altıma sandalye koyuyordum ona rağmen :D şu an 16 yaşımdayım ay yıl tam hesaplı olarak, 14-16 arası attım diyebilirim. Hatta uzayarak kilo vermedim ama vermiş gibi oldum uzun süredir görmediğim arkadaşlarım/Mahalle kişileri kilo vermişsin falan diyor öyle diyeyim.

Ben 16'dan sonra uzadınız sandım. 16ya kadar bende uzadımda sonra durdu.

Ben 16'dan sonra uzadınız sandım. 16ya kadar bende uzadımda sonra durdu.

Eğer sülaleniz de, sülale deyince sövcek gibi oldu :D çoğu kişi uzun sa ve sizin boyunuz onlara göre ciddi oranda kısa ise uzarsınız merak etmeyin bu genetik olabiliyor. Yani sülalenizde kısa boylu yok ise kısa kalmanız gen olarak pek mümkün değil diyebilirim ve burada doç. Prof. Dr. Gibi konuşmak olmasın sadece bir düşüncem.

Eğer sülaleniz de, sülale deyince sövcek gibi oldu :D çoğu kişi uzun sa ve sizin boyunuz onlara göre ciddi oranda kısa ise uzarsınız merak etmeyin bu genetik olabiliyor. Yani sülalenizde kısa boylu yok ise kısa kalmanız gen olarak pek mümkün değil diyebilirim ve burada doç. Prof. Dr. Gibi konuşmak olmasın sadece bir düşüncem.

Yok maalesef baba tarafı uzun, oda 175 civarı. Sülalecek dizilsek ilk 5E girerim. En azından 170 olsam yeter. Ben gibi olup 17'sinden sonra boy atan var mı diye merak ettim de pek yok gibi.

Yok maalesef baba tarafı uzun, oda 175 civarı. Sülalecek dizilsek ilk 5E girerim. En azından 170 olsam yeter. Ben gibi olup 17'sinden sonra boy atan var mı diye merak ettim de pek yok gibi.
Umarım bunun yüzünden 1 Saat veya 1 Gün ceza almam :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı