16 yaşında burun ameliyatı yapılır mı?

lovemyers

Hectopat
Makaleler
2
16 yaşındayım, burnumun ortasında beyaz bir şişlik var, fotoğraf bile çekemiyorum o derece kötü.
Arkadaşlarım bile baskı yapınca kendimi eve kapattım, sinirden dışarı bile çıkmadım, kendimi zorbaladım.
Babam en sonun da dayanamadı ve burun estetiğine sokacağını söyledi, 1.sınavlar bitince.
16 yaşında aile onayı ile yaparlar mı?
Ameliyat sonrası acı çeker miyim?

On sekiz yaş altına normal şartlarda kemik gelişimi vesaire sebeplerden ötürü yapılmaz.
Psikilojik açıdan cidden berbat durumdayım, kemer olsa anlarım, fakat bildiğiniz top şeklinde orta kemik şişmiş durumda.
Sınavlara odaklanamıyorum, evde ailem ile sürekli kavga, yaygara içindeyim.

İdeal yaş 18 ve sonrası. Şu an da yapabilirsin fakat kemik gelişmesi gibi sebeplerden ötürü tam güzel olmayabilir ve çok acı çekersin.

Dosya Ekleri

• F385B989-199A-41CA-BEC8-72BA7AF64D5C.jpeg
    F385B989-199A-41CA-BEC8-72BA7AF64D5C.jpeg
    132,2 KB · Görüntüleme: 136
16 yaşındayım, burnumun ortasında beyaz bir şişlik var, fotoğraf bile çekemiyorum o derece kötü.
Arkadaşlarım bile baskı yapınca kendimi eve kapattım, sinirden dışarı bile çıkmadım, kendimi zorbaladım.
Babam en sonun da dayanamadı ve burun estetiğine sokacağını söyledi, 1.sınavlar bitince.
16 yaşında aile onayı ile yaparlar mı?
Ameliyat sonrası acı çeker miyim?

Bildiğim kadarıyla herhangi bir sıkıntı olduğu zaman 18 yaş altı ameliyat yapılır. Sırf görüntü için ameliyat 16 yaşındaki birine yapılmaz. Ameliyat sonrası acı çeker misin bilemem ama illaki bir bedeli olur.

Psikilojik açıdan cidden berbat durumdayım, kemer olsa anlarım, fakat bildiğiniz top şeklinde orta kemik şişmiş durumda.
Sınavlara odaklanamıyorum, evde ailem ile sürekli kavga, yaygara içindeyim.
Eskiden bizim sınıftada vardı böyle bir çocuk, on sekiz yaş altı yapmadıklarını söylemişti. Arkadaşların dalga geçiyorsa iki yıl sabret ve o arkadaş çevresini değiştir, sıkıntı etme her şeyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı