16 Yaşında Dahiliye Randevusu Almak

@GreatArcher

Bildiğim kadarıyla
çocuk-ergen yaşında olanlar için dahiliye bölümü yok. Varsa bile 17 yaş ve üzerine bakıyorlar diye biliyorum. Ya özel hastaneye gidip muayene olacaksınız ya da aşağıdaki bölümlerden rahatsızlığınıza/sağlık sorununuza en uygun klinikten randevu alacaksınız.

Screenshot_1.png
Screenshot_2.png

@GreatArcher

Bildiğim kadarıyla
çocuk-ergen yaşında olanlar için dahiliye bölümü yok. Varsa bile 17 yaş ve üzerine bakıyorlar diye biliyorum. Ya özel hastaneye gidip muayene olacaksınız ya da aşağıdaki bölümlerden rahatsızlığınıza/sağlık sorununuza en uygun klinikten randevu alacaksınız.

Eki Görüntüle 279348 Eki Görüntüle 279349
Ben normalde dahiliyeye gitmeyecektim. Endokrinolojiye gidecektim ama ona da direk randevu alınmıyor. Dahiliyenin yönlendirmesi lazımmış. Dediğiniz bölüm endokrinolojiye yönlendirecek mi?

Ben normalde dahiliyeye gitmeyecektim. Endokrinolojiye gidecektim ama ona da direk randevu alınmıyor. Dahiliyenin yönlendirmesi lazımmış. Dediğiniz bölüm endokrinolojiye yönlendirecek mi?
Gideceğin hastaneye sor veya 182'yi ara sor. Geçmiş olsun.

Gerçekten pek bilgim yok hangi hastalık için hangi doktora gitmenin gerektiği ile. En iyisi bir yakınına sorabilirsin ama en sağlamı 182'yi arayııp bilgi almak.

Bir çocuk branşı olan poliklinikten doktoruna takip gerektiren hasta kaydı açmasını söyleyip randevunuzu alabilirsiniz. Eğer hastahane vermiyorsa Aile hekimine gidip durumu anlatabilirsiniz.
Daha demin randevu için aradık dahiliyeye alınmıyormuş 18 yaş altında olduğum için. Çocuk uzmanına aldı.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı