Claw's thunderstrike alınır mı?

The Ruh hastasi

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Sorum başlıktaki gibi. Mekanik bir klavye alma niyetim yok. Bu klavye işimi görür mü? Oyun ve yazı yazmak için kullanacağım. Başka önerilere de açığım.

Son düzenleme:
Sorum başlıktaki gibi. Mekanik bir klavye alma niyetim yok. Bu klavye işimi görür mü? Oyun ve yazı yazmak için kullanacağım. Başka önerilere de açığım.
Kanka ben aldım, bence alınmaz çünkü ışık özellikleri sadece aynı sadece ışığı kapatıp açma tuşu var onun harici hiçbirşey yok ve ışıkta o kadar iyi değil.

Kral yerinde olsam iade eder, aynı paraya sarı siteden mekanik bile alabilirsin.Beklentimi karşılamadı.
Mekanik klavyeyi bir keresinde internet kafede denemiştim daktilo gibi şak şak ses çıkarıyor, genellikle gece oynayabiliyorum o yüzden sessiz ve tuşları gecede belli olsun yeter. Bundan önce hadron hd828 diye klavye kullanıyordum hiç akarı kokarı yoktu renkleri rgb di kendin renk seçebiliyordun o özellik iyidi bunda rainbow galiba ama yapacak birşey yok çok uyguna kuponla 130 liraya aldım. Kupon olmasaydj belki mekanik bakabilirdim belki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı