16 yaşında evlenmek istemem normal mi?

bende her zaman benden büyüklerle konusurum ama 19 yasında olupta aklı cocuk olanı gördüm 16 yasında olup olgun olanıda gördüm gidipte ergen biriyle konusursan ister istemez konusmama istegi gelir çünkü akıllar bir değil olgun olsun yeter ya fazlada büyüğe gerek yok

Son 1-2 ay içindeki geçmiş konularına baktığımda bir konuda ailemin maddi durumu orta-iyi, bana para veriyorlar ben bilerek az alıyorum demişsin, başka bir konuda ailem çok kıt kanaat geçiniyor 13 bin tl gelirimiz var demişsin, diğerinde ise grafik tasarımcısıyım başka birinde programcıyım demişsin. CSB. Bir terapiste görünebilirsin zira bilinç altında insanlar tarafından kabul edilmeme, aşağılık psikolojisinden muzdarip gibisin.

Durum çok ciddi.

Sende kendimi gördüm. Evden çıkmadan yaşıyorum tüm vaktim genel olarak bilgisayar karşısında geçiyor sosyal hayatım kız arkadaşım dostum vs yok. Ben de 16 yaşındayım evlenmek istiyorum ama yazdıkları gibi cinsel ihtiyaçlardan değil bir insanla hayatını birleştirme fikri çok iyi. o yüzden 30 35 yaşındaki bir kadın bulup evlenmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…