16 yaşında gainer kullanılır mı?

Mithranlia

Hectopat
Makaleler
4
Daha fazla  
Selam, boyum 186 kilom ise 63 civarı. Zayıflık durumumdan çok rahatsızım ama pek yemek yiyemiyorum aşırı iştahsız oluyorum zar zor 2 kilo alabildim 1.5 ay gibi bir sürede.
2 hafta önce spora başladım. İnternette kilo almak için gainer diye takviye edici gıda olduğunu gördüm, araştırdım ama sormak da istedim. Sizce kullanmalı mıyım? Kullanmam konusunda sakınca yoksa ne almalıyım?

Mass Gainer kullanabilirsin. Ben 15 yaşındayım ve kullanıyorum. Aldığım sürede çok öğün yemememe rağmen 4 kilo falan aldım. Kullandığım marka ise Swiss Nutrition.

Mass gainer kullanabilirsin. Ben 15 yaşındayım ve kullanıyorum. Aldığım sürede çok öğün yemememe rağmen 4 kilo falan aldım. Kullandığım marka ise swiss nutrition.

Ne kadar sürede aldın? Sitelerde ürün hakkında çok yorum yok öneri ile mi aldın?

Ne kadar sürede aldın? Sitelerde ürün hakkında çok yorum yok öneri ile mi aldın?
Evet öneriyle aldım. Günde 3-4 öğün beslenmeme rağmen 1 ayda 2 kilo falan aldım. Hesapladım şimdi, geriye kalan 1 ayda da 1-1.5 kilo aldım. Fakat bir daha almam herhalde. Çünkü aldığımda genelde sadece belgeye bakardım fakat şimdi fark ettim ki üretim yerleri verilmemiş. Kendilerine ulaşıp üretim yerlerini soracağım. Eğer bulamaz isem daha da kullanmam, zaten bitti sayılır bir kaç kullanım kaldı ama tadı mükemmel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…