16 yaşında geçici dövme yaptırmak mantıklı mı?

İleride pişman olursun hocam. Gereksiz bir hareket bence. Okulda da hoş karşılanmaz. Birazcık büyü akılvari bir insan olunca yap.

Kimsenin hangi değerlere inandığı ne seni ne beni ilgilendirir. Konu sahibi 9 yaşında çocuk değil! Bunları anlayabilecek ve kendi fikirlerini üretebilecek yaşta.

Dövmenin din ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Eğer hawlı olacağım diye yapıyorsan yapma ama gerçekten istiyorsan yap derim.

Artık çocuğun aklını karıştırmasanızmı.
Asıl siz çocuğun aklını karıştırmayın. Kendi fikirlerinizi başkalarına aşılamaya çalışmaktan vazgeçin. Herkes sizinle aynı görüşte değil. Olmak zorunda da değil. 16 yaşında adam bilmiyor neyin ne olduğunu?

Dövmenin abdest ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Eğer hawlı olacağım diye yapıyorsan yapma ama gerçekten istiyorsan yap derim.

Abdest alamaz tenine su deymediği için.

Kardeşim vazgeçmiş diyorum size.

Aslında geçici veya kalıcı dövme diye bir ayrım kalmadı. Lazer ile siliyorlar. Tabii biraz masraflı bir iş. Fakat deri yapısına zarar verdiği için önermiyorum. Dövme yaptıran çoğu insanın derisi genç yaşta sarkmaya başlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…