bevveR Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 55 21 Ocak 2021 #31 letmenow dedi: Soru soracaksan sağ üstte "Konu oluştur" butonu var. Bu arada 48 kiloyla yokuş aşağı motordan uçarsın. Genişletmek için tıkla... Cevap veren olmuyor ki. Burada da cevap veren yok. Güncelleme boy 180 kilo 61 pek bir fark yok ama olsun letmenow dedi: Soru soracaksan sağ üstte " konu oluştur " butonu var. Bu arada 48 kiloyla yokuş aşağı motordan uçarsın. Genişletmek için tıkla... 48 kilo olan ben değilim. Son düzenleme: 2 Haziran 2022
letmenow dedi: Soru soracaksan sağ üstte "Konu oluştur" butonu var. Bu arada 48 kiloyla yokuş aşağı motordan uçarsın. Genişletmek için tıkla... Cevap veren olmuyor ki. Burada da cevap veren yok. Güncelleme boy 180 kilo 61 pek bir fark yok ama olsun letmenow dedi: Soru soracaksan sağ üstte " konu oluştur " butonu var. Bu arada 48 kiloyla yokuş aşağı motordan uçarsın. Genişletmek için tıkla... 48 kilo olan ben değilim.
A Anıl Karakurt Yoctopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #32 Görkem Kurt dedi: CBR125R almak istiyorum ancak boyum ve kilom yüzünden alay ederler veya diye korkuyorum. Boyum 1.65 kilom 46 civarı, beklemeli miyim yoksa alayım mı? Genişletmek için tıkla... Benim de 1 senem var ehliyet almak için acaba zapt edebilir miyim kilo falan yazmışsınız benim kilom 95 1.82 boy var olur mu sizce
Görkem Kurt dedi: CBR125R almak istiyorum ancak boyum ve kilom yüzünden alay ederler veya diye korkuyorum. Boyum 1.65 kilom 46 civarı, beklemeli miyim yoksa alayım mı? Genişletmek için tıkla... Benim de 1 senem var ehliyet almak için acaba zapt edebilir miyim kilo falan yazmışsınız benim kilom 95 1.82 boy var olur mu sizce
caliskan0221 Hectopat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 1.196 Çözümler 10 6 Ağustos 2022 #33 Ehliyetinizi alın, kaskınızı takın ve sizle alay edemesinler.
A Anıl Karakurt Yoctopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2022 #34 Bu konuda daha iyi düşünmek gerekiyor sonuçta 2 tekerdesin o yüzden ilk önce dediğin gibi ekipmanları tamamlamaliyim
Bu konuda daha iyi düşünmek gerekiyor sonuçta 2 tekerdesin o yüzden ilk önce dediğin gibi ekipmanları tamamlamaliyim