FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Eylül 2018 #11 xxxtentac!on dedi: Aslında problem o değil tam olarak ama. Tişörtü çıkartınca kemiklerim gözüküyor yani. Genişletmek için tıkla... E bende öyleyim işte.
xxxtentac!on dedi: Aslında problem o değil tam olarak ama. Tişörtü çıkartınca kemiklerim gözüküyor yani. Genişletmek için tıkla... E bende öyleyim işte.
emrederler Decapat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 12 4 Eylül 2018 #12 Vücut ile uğraşıp 2 sene mezuna kalmış biri olarak tavsiyem sınavına odaklanman olur kas üniversitede çok daha rahat olur ve daha çok kız düşürürsün Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2018
Vücut ile uğraşıp 2 sene mezuna kalmış biri olarak tavsiyem sınavına odaklanman olur kas üniversitede çok daha rahat olur ve daha çok kız düşürürsün
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #13 FearlyGhost dedi: E bende öyleyim işte. Genişletmek için tıkla... Bende biraz rahatsız oluyorum açıkcası. Siz kaç yaşındasınız?
FearlyGhost dedi: E bende öyleyim işte. Genişletmek için tıkla... Bende biraz rahatsız oluyorum açıkcası. Siz kaç yaşındasınız?
Maybach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ekim 2015 Mesajlar 2.092 Makaleler 2 Çözümler 3 4 Eylül 2018 #14 16 yaşında normal duygular bunlar. Hormonların vermiş olduğu şeyler hep. Tavsiye etmiyorum, bırak vücudun gelişimini tamamlasın. Niye acele ediyorsun?
16 yaşında normal duygular bunlar. Hormonların vermiş olduğu şeyler hep. Tavsiye etmiyorum, bırak vücudun gelişimini tamamlasın. Niye acele ediyorsun?
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Eylül 2018 #15 xxxtentac!on dedi: Bende biraz rahatsız oluyorum açıkcası. Siz kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayım, veled diyip geçilen tiplerdenim.
xxxtentac!on dedi: Bende biraz rahatsız oluyorum açıkcası. Siz kaç yaşındasınız? Genişletmek için tıkla... 14 yaşındayım, veled diyip geçilen tiplerdenim.
emrederler Decapat Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 12 4 Eylül 2018 #16 FearlyGhost dedi: 14 yaşındayım, veled diyip geçilen tiplerdenim. Genişletmek için tıkla... Ağam ben de öyleydim inan takma kafana 1-2 seneye öküz gibi boy atarsın emin ol Sadece takma ve üzülme. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2018
FearlyGhost dedi: 14 yaşındayım, veled diyip geçilen tiplerdenim. Genişletmek için tıkla... Ağam ben de öyleydim inan takma kafana 1-2 seneye öküz gibi boy atarsın emin ol Sadece takma ve üzülme.
TheYOLA Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Ağustos 2015 Mesajlar 1.826 Makaleler 2 Çözümler 13 4 Eylül 2018 #17 Bana bu kadar kas yeterli deyip sarkmalar olmayacak şekilde spora devam edebileceğini düşünüyorum.
xxxtentac!on Megapat Katılım 19 Şubat 2016 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2018 #18 Derslerimi etkileyeceğini düşünmüyorum evde ne kadar olursa hesabı.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 4 Eylül 2018 #19 emrederler dedi: Ağam ben de öyleydim inan takma kafana 1-2 seneye öküz gibi boy atarsın emin ol Sadece takma ve üzülme. Genişletmek için tıkla... Yoo üzülmüyorum ki. Zaten bu aralar yavaş yavaş boy atıyorum Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2018
emrederler dedi: Ağam ben de öyleydim inan takma kafana 1-2 seneye öküz gibi boy atarsın emin ol Sadece takma ve üzülme. Genişletmek için tıkla... Yoo üzülmüyorum ki. Zaten bu aralar yavaş yavaş boy atıyorum
buzdolabi102 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2017 Mesajlar 2.501 Makaleler 1 Çözümler 14 4 Eylül 2018 #20 emrederler dedi: Vücut ile uğraşıp 2 sene mezuna kalmış biri olarak tavsiyem sınavına odaklanman olur kas üniversitede çok daha rahat olur ve daha çok kız düşürürsün Genişletmek için tıkla... Hocam böyle düşüyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Eylül 2018
emrederler dedi: Vücut ile uğraşıp 2 sene mezuna kalmış biri olarak tavsiyem sınavına odaklanman olur kas üniversitede çok daha rahat olur ve daha çok kız düşürürsün Genişletmek için tıkla... Hocam böyle düşüyor mu?