16 yaşında kilo alamamak

Hocam şu ana kadar bu kadar yememe rağmen cılız gibiyim 55 kiloyum 16 yaş'ta benden iri kızlar var inceciğim yani buna bir çözüm arıyorum.

Doğru diyorsun herkes spor yapmıyor ama kilo alamıyor deyince örnek vermek istedim ben rahatlıkla 25 yumurta+950 gram yulaf yiyen birisiyim

Hocam emin olun öyle beslenip spor yapmayıp kilo alırsada aşırı yağlandığı için geri kilo vermek ister.

Doğru diyorsun herkes spor yapmıyor ama kilo alamıyor deyince örnek vermek istedim ben rahatlıkla 25 yumurta+950 gram yulaf yiyen birisiyim

Maşallah hocam bende glutenle laktoza hassasiyet var 100 gram yiyince bile patlayacak gibi oluyordum herkesin bünyesi farklı 25 yumurta nedir

Hocam şu ana kadar bu kadar yememe rağmen cılız gibiyim 55 kiloyum 16 yaş'ta benden iri kızlar var inceciğim yani buna bir çözüm arıyorum.

Kankam o zaman mideyi büyütmeye çalış zorla kendini yemekten sonra akşam yap bunu akşam yemeğinden sonra içebildiğin kadar su iç ama yemeğin üstüne mideni büyütür.

Kardeşim ben 18 yaşındayım senden daha zayıfım. B12 eksikliği dediler ilaçla düzeltildi ama yine de kilo alamadım, spora yazıldım hiçbir değişiklik olmadı. Son çare olarak karbonhidrat tozu kullanmayı düşünüyorum, kullanıp kilo alanlar var. Tavsiyem bir doktora görün benim gibi vitamin eksikliğin olabilir. Bazı insanlar tedaviden sonra kilo alıyor. Bünyeden bünyeye değişir.

Hocam kilo alamasam bile güç yapsamda güçsüzüm bir de gücüm bile olsa az da olsa kas bile olsa yeter ama kilo alınca da güç otomatik geliyor sanıyorum ben öyle oluyordu galiba zaten.

Kankam o zaman mideyi büyütmeye çalış zorla kendini yemekten sonra akşam yap bunu akşam yemeğinden sonra içebildiğin kadar su iç ama yemeğin üstüne mideni büyütür.

Hocam sadece akşammı yoksa yemekten sonramı suyu fazla içince şişkinlik yapıyor k*sma derecesinde yani bir de k*smayla uğrasmayalım sonra.

Hocam kilo alamasam bile güç yapsamda güçsüzüm bir de gücüm bile olsa az da olsa kas bile olsa yeter ama kilo alınca da güç otomatik geliyor sanıyorum ben öyle oluyordu galiba zaten.
Bir tanıdığım tıpkı bizim gibi bilgisayar başında olmasına rağmen kilo alamıyordu. Spora yazıldı, karbonhidrat tozu kullandı ve net bir şekilde kilo almaya başladı. Bu yüzden bende deniyecem bi araştır istersen faydalı olabilir . Çokta takma kafana man kafa insanlar keyfimizden zayıf olduğumuzu sanıyor.

Hocam kilo alırsan güç evet geliyorda az geliyor Fitness'a yazıl ağır çalış kardiyo haftada 1 yap yine de çok yağlanma biraz kötü bir öneri olabilirde ben obez oldugum zaman en çok yediğim çekirdekti günde 1-1.5 kase yerdim oyun başında film izlerken 100gramı 600 kalori tuzlu ya da tuzsuz alabilirsin.

Bu arada kola cips tarzı şeyler tüketiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…