16 yaşında kilo vermek için nereden başlanmalı?

calfadam

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, ben 182 cm, 90 kg, %25+ yağ oranim var, 16 yaşındayım. Ne kadar kalori açığı bırakmalıyım veya 1 ayda maksimum kaç kilo vereyim? İlk hedefim güçlü olmak değil; şınav, mekik, barfiks, koşu gibi kendi ağırlığımı kaldırmak, yardımlarınızı bekliyorum.

Yaklaşık 300 kalori açığı ile başlayabilirsin. Eğer sabahları aç karına cardio yaparsan daha hızlı bir şekilde yağ oranını düşürürsün. Şekeri elinden geldiğince bırakmaya çalış. Beyaz ekmek gibi kötü karbonhidrat kaynaklarını çok tüketmemeye çalış. Elinden geldiğince temiz beslen bu kalori açığını bırakmışken.

Beyaz ekmek yeme.

Her gün haftada 4 defa koşu bandında 30 dk 15 eğim 5.5 hız koş, yediğine içtiğine dikkat et kalori ihtiyacından fazlasını yeme, haftada bir defa cheat day yap onun dışında sağlıklı beslen. Diğer yandan da ağırlık antrenmanı yapmayı ihlal etme böylece hem yağ yakıp hem kas kazanmış olursun bu sayede dediklerini yaparsın yoksa işin zor

Eğer spor salonuna gitmiyorsan da her gün düzenli olarak 1 saat civarı yürüyüş yapmanı öneririm

Eyvallah hocam dediklerini elimden geldiğince yapacağım. Bakalım 3 ay sonra umarım gözle görülür bir değişim olur tekrardan teşekkürler.

Eyvallah hocam dediklerini elimden geldiğince yapacağım. Bakalım 3 ay sonra umarım gözle görülür bir değişim olur tekrardan teşekkürler.
Rica ederim. 10 aydır spor yapıyorum ben de. İyi bir forma ulaştığımı düşünüyorum. Sen de disiplinini korursan güzel bir vücudun olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…