16 yaşında motor kullanmak

CBR almayı bende istiyorum ama yaşadığım ilde 2. el piyasası hareketli değil ve olan cbr’lar kötü durum da. 50.000-60.000 km de olan motorlara en az 15.000 TL istiyorlar.
En azından seni idare eder. 18 yaşına geldiğinde a2 alıp cbr 250 alırsın. Sonra 20 yaşında a ehliyet sonra 1000rr

Ben 50CC motor ile polis kontrolünden geçtim. "Geçebilirsiniz" lafını duydum. Ehliyetim falan da yoktu. Yeni yasa falan eklenmiş olabilir. Bilmiyorum.

O polisin insafına kalmış.
CBR almayı bende istiyorum ama yaşadığım ilde 2. el piyasası hareketli değil ve olan cbr’lar kötü durum da. 50.000-60.000 km de olan motorlara en az 15.000 TL istiyorlar.

Yaşadığın il dışına çıkıp batı taraflarına gelirseniz bol motorsiklet bulursunuz.

Yaş 18 olacak,altımda Hyo.Kendine güveniyorsan tavsiye ederim Trafikte,polisler enselerse 16 yaşın ile o zaman sıkıntı işte ona göre düşün
Yaş 18 olacak,altımda Hyo.Kendine güveniyorsan tavsiye ederim Trafikte,polisler enselerse 16 yaşın ile o zaman sıkıntı işte ona göre düşün
iki kere yazmışım k.b

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…