Selam, 16 yaşındayım. Yakın zamanda ehliyet alacağım, Drift L tarzı bir motor almayı düşünüyorum 125 CC civarı.
Almam sizce normal mi? Yaşıtlarım okul olurken ben motor sürmem garip gelir mi? (Fabrikada çalışıyorum)
Bence 16 yaşında bir çocuğa 120 km süratlere çıkabilecek bir araç teslim edilmemeli ama yasalar sayesinde alabiliyorsunuz. Eğitim alırım diyorsanız neden olmasın?
Selam, 16 yaşındayım. Yakın zamanda ehliyet alacağım, Drift L tarzı bir motor almayı düşünüyorum 125 CC civarı.
Almam sizce normal mi? Yaşıtlarım okul olurken ben motor sürmem garip gelir mi? (Fabrikada çalışıyorum)
Bence 16 yaşında bir çocuğa 120 km süratlere çıkabilecek bir araç teslim edilmemeli ama yasalar sayesinde alabiliyorsunuz. Eğitim alırım diyorsanız neden olmasın?
Hocam ilk olarak 50CC’den de başlayabilirim, motor tutkunluğu biraz. Evden işe işten eve birde hafta sonları mahalle veya çarşı içinde sürerim. Onun harici yapmam, birde Yaz ayında almayı düşünüyorum daha çok
TVS Raider 125 öneririm. Fakat motosiklet büyük eğitimler istiyor bu sebeple sürekli Zafer Akçay kaza değerlendirme, Altın Elbiseli Adam Hayati Bilgiler serisi gibi şeyler izleyerek bilgilen.
Hocam ilk olarak 50CC'den de başlayabilirim, motor tutkunluğu biraz. Evden işe işten eve bir de hafta sonları mahalle veya çarşı içinde sürerim. Onun harici yapmam, bir de yaz ayında almayı düşünüyorum daha çok.