16 yaşında nasıl vücut yapılır?

Tek başına vücut geliştirmeye başlama. Yüzme gibi tüm kaslarını aktif kullandığın bir spora yönlen ve yanında fitness yap. Kendini yorma, başlangıç için ağırlığının %30'undan fazla taşımaya çalışma. 2 saat spor yapacaksan 1 saat ısın. Profesyonel yardım al. Vücut yapayım derken sağlığından olma yani.

Hocam 1 saat ısınma ne tüm gün orada kalsın bari.

Ben evde bir şeyler yapılabilir mi diye sormak istemiştim ama bu yazdıklarınızı da bir kenara not ediyorum.

Çok biliyorsan anlat bakalım. 2.5 yıldır vücut geliştirmek için uğraşıyorum ve birçok profesyonel hoca konuştum hepsinin tavsiyesi bu yönde oldu.

Zaten yüzme ile vücut geliştirme alakasız sporlar değil mi ben mi yanlış biliyorum biri anaerobik diğer aerobik?

Vücut gelişimini olumsuz etkileyebilir. Bir üyenin mesajını şuraya bırakayım.

"Gitmemeniz vücut gelişimi için daha mantıklı. Yüzme sporları ile ilgilenilmesi tavsiyemdir. Kalıcı vücut gelişimi sağlıyor ve vücut direncini çok fazla etkiliyor. Aktif olarak spor yapan birisiyim tavsiyeme güvenebilirsiniz."

Birlikte yapılmaz demiyorum ama vücut geliştirmek isteyen adama yüzme önermezdim tabii siz daha iyi bilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…