16 yaşında nerede çalışabilirim?

Ne alaka aydoğan? Üniversite okumayan bir "kızın" evlenmekten başka çaresi yok mu? Şu an üniversite okumak kafa üniversiteler dışında mantıksız tamamen zaten.

Bir şekilde mecbur kalıyor kızın durumu belli babası destek vermiyor bile elinde sonunda pes edecek sokakta yaşamak istemeyecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Aklıma bu geldi bir an. Bayan kuaföründe çalışabilirsiniz.

Bir şekilde mecbur kalıyor kızın durumu belli babası destek vermiyor bile elinde sonunda pes edecek sokakta yaşamak istemeyecek.
Bide ben destek oluyorum diyor. Herşey lafta ve bu beni daha da üzüyor. Teşekkür ederim

Hocam öylede iyi bir bölüm olmazsa geriye 50 bin borç ile ( kredi alırsa) hayata başlar bu çok tehlikelidir

Neye hevesinin olduğunu ya da neyle alakalı becerilerinin olduğunu bilseydik daha çok yardımcı olurduk.

Niteliksiz bir restoranda komi veya garson olarak çalışabilirsin, mesleğe ilk başlayacağından dolayı bu mahalle dönercisi bile olabilir fakat "kesinlikle" önermiyorum. Veya annenin her zaman gittiği bayan kuaföründe işe başlayabilirsin, işe alma konusunda samimi olacaklarını düşünüyorum.
EK:
Çizim yapabiliyorum elim el her türlü işe yatkın
Fiverr ve benzeri grafiker sitelerinde ücretiyle beraber bir konu hakkında çizim bekleyen müşteriler bulabilirsin.

Neye hevesinin olduğunu ya da neyle alakalı becerilerinin olduğunu bilseydik daha çok yardımcı olurduk.
Çizim yapabiliyorum elim el her türlü işe yatkın. Bilgisayarlara ve parçalarına ilgim var. Eğer para varsa hevesim olmayan şeyede heves etmeye çalışırım sıkıntı değil bana para lazım
Çok teşekkürler kuaförü deneyeceğim
Merhaba, hayvan sevginiz varsa köpek bakıcılığı veya gezdiriliciği yapabilirsiniz
Hayvanları insanlardan çok severim hatta canımdan çok. Ama ailem hayvanları sevmediği için izin sıkıntı olabilir ama çok isterdim :')
Güzel olabilirdi ama dijital çizim yapacak aracım olmadığı için biraz sıkıntı maalesef

Şey peki yazılım veya logoyla aranız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…