Hocam o nasıl oluyor yahu? İki katı alıyormuşsunuz, hangi meslek o?Günlük 220 TL'ye hiçbir yerde çalışma. Ben 16 yaşındayken asgari ücretin iki katını alıyordum. Eğer bulabilirsen 18 yaş altı garson/komi çalıştıran bir yer güzel para kazanırsın.
Hocam o nasıl oluyor yahu? İki katı alıyormuşsunuz, hangi meslek o?Günlük 220 TL'ye hiçbir yerde çalışma. Ben 16 yaşındayken asgari ücretin iki katını alıyordum. Eğer bulabilirsen 18 yaş altı garson/komi çalıştıran bir yer güzel para kazanırsın.
16 yaşımdayım nerede calişabilirim? Günlük 220₺ yeterlidir. iPad almak istiyorum 4 ay çalışacağım, nerelerde calisabilirim?
Yaş 16 ama 18 yaş lazim deĝil mi tekstil icin?Tekstil çalışabilirsin, sanayi, kuyumculuk(biraz zor), marangoz, restorantlarda garson.
Ben yazın tekstil işinde çalışmıştım,
Hayır, benim çalıştığım yer istemiyordu.Yaş 16 ama 18 yaş lazim deĝil mi tekstil icin?
Tmm bakarım tekstiledeHayır, benim çalıştığım yer istemiyordu.
16 yaşımdayım nerede calişabilirim? Günlük 220₺ yeterlidir. iPad almak istiyorum 4 ay çalışacağım, nerelerde calisabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.